Nu, il vreau pentru ca nu-l am.
NU NEGA.
dar pentru ca vreau sa te vad in actiune cum "hecaresti", o sa le uploadez eu.
Strategia Sony legat de beta trials mi se pare infecta.
Jos Home, jos Sony, jos paid betas, jos mafia ticalosita [ (c) Vadim Tudor ] !!!!!
"Let's give them to the same dudes, from start to finish... Oh, add a couple of extras just for fun"![]()
Fitiar tunetu' sa-ti fie.... ca m-ai trezit la 8:30, eu care obisnuiam sa dorm pana la 10:00.![]()
Lasa trickz... ca isi revine si Sony din "amorteala". De fapt, din toata "batalia" asta intre Nintendo, Sony si Microsoft, nu avem de castigat decat noi, gamerii.
Bobby: cum ai plecat tu, cum s-a racorit in sfarsit si la noi![]()
Da' s-a racorit rau.Ieri era asa un val de caldurica si acum pe toata lumea vad in pantaloni normali in loc de trei sferturi.
Eu rulez tot in 3 sferturi + tricou, am o traditie, pana nu coboara odata temperatura sub 10 grade nu fac upgrade![]()
Same here. Aseara, pe la 10, eu pe Pache Protopopescu (blvd din buc, unde locuiesc, din pacate slab iluminat) mergeam in tricou si bermude sa imi cumpar o shaorma... am trecut pe langa babe, tineri, toti imbracati gros... toti se uitau la mine de parca nu eram normal, o baba chiar m'a intrebat daca nu imi e frig![]()
Vreau infectul ala de obiectiiiiiiiiv.... nu mai supoooooooooort..... mai sa imi vand parti ale corpului, doar sa primesc acel obiectiiiiiiiiiiiiiiv.... uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
Bookmarks