Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 189 of 257 FirstFirst ... 89 139 179 187 188 189 190 191 199 239 ... LastLast
Results 3,761 to 3,780 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

1. #3761 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    wohooo..

iphone 3gs ..... tiplaaaaaaaaaaaaaa

iPhone 3G S announced: $199 16GB, $299 32GB, June 19
    presupun ca toate iPhonurile vor putea sa inregistreze video dupa updateul 3.0

2. #3762 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai la licitatii ca am pus multe jocuri cu preturi incepand la 1 RON
    Licitatii - Console Games Forum

3. #3763 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Ieeei - am intrat intr-un concurs pentru website-ul lunii iunie .
    Votati pentru Buy Safety Products From SafeTek USA, and Get The Best Prices Guaranteed! aici: oDesk Site of the Month - June 2009 - oDesk.

4. #3764 SP
    Member Vami's Avatar
    LULZ

5. #3765 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Zis și făcut! Bineeeeeeeee!

...at�t! Lasă să fie și ei că merită!

Doi creștini și patrioți vor scăpa Țara de hoți.
    Cea mai tare faza... posibila doar in Romania: Becali are interdictie de a iesi din tara dar el castiga loc de parlamentar UE

6. #3766 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Da MonkY multa lume il considera cioban si analfabet dar cata lumea a ajuta asta nu spune nimeni , cand au fost inundatile a facut mai multe case de cat a facut Guvernul , o data si o data trebuie sa il rasplateasca Dumnezeu si pe el pentru tot binele ce la facut . Eu fac pariu ca daca ar sti in ce situatea ne aflam ne-ar ajuta.

7. #3767 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu n-am nimic cu el. E dovada clara ca romanului ii plac scandalagii, oamenii cu bani multi, eventual presedinti care beau la restaurant si pleaca acasa cu Logan-ul... Becali macar (atunci cand vrea) are suflet mare... ajuta pe unul pe altul. Asta nu inseamna ca Patriciu and Co. nu au proiecte de sponsorizari, donatii...

Problema este de fapt alta. Cum Dzeu ne reprezinta pe noi acolo, cand el nu stie nici limba romana corect ? Acolo trebuie sa ajunga oameni care vorbesc cel putin 2 limbi straine fluent. Stiu ca la sedinte sunt traducatori... dar il trage de mana Barosso pe hol si-l intreaba ceva... El ce-o sa zica ? "La baaaaniii mei. Poc poc"

8. #3768 SP
    Senior Member huber's Avatar

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

si e premier , orsicum becali a spus ca intr-o luna vrea sa invete engleza acuma sa vedem

9. #3769 SP
    Admin MonkY's Avatar
    "The ducks are coming from the tracks" zicea Iliescu
    "Aviara gripa" zice Boc
    ... sa vedem ce zice Becali acum

Acum sincer, Gigi Becali + Vadim Tudor + EBA... pentru mine este un circ... dar sunt sigur ca reprezinta aproape perfect o parte a romanilor. Hell yeah, doar i-au votat, nu ? Le doresc "succesuri" !

10. #3770 SP
    Propun ca CG sa organizeze game nights.
    In fiecare seara sa propuna jocuri iar membrii GC sa intre si sa joace jocurile respective impreuna - eventual sa aveti taguri asemanatoare.
    Exemplu:
    Luni - COD MW night.
    Marti - L4D night.
    Miercuri - GoW2 Night.

11. #3771 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...v�nzări anterioare!

12. #3772 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Cumva se poate indura sa imi dea si mie 5 probleme din grafuri neorientate si 5 din subprograme si functii? clasa a 11a

Ma jur... pe primul semestru am inteles tot si am stiut tot.. pe al doilea.. sunt bata
    Poate găsești ceva aici.

13. #3773 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    a luat ban eXist

14. #3774 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    a luat ban eXist
    Temporar. Am si eu limitele mele...

15. #3775 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    parca incepe sa semene cu inFamous

16. #3776 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Corneliu Vadim Tudor:Face un meeting la Palatul Cotroceni si il aruncam pe Basescu pe fereastra

17. #3777 SP
    Member octav's Avatar
    becali ar fi un om chiar simpatic daca nu s-ar mai lauda atat

18. #3778 SP
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    parca incepe sa semene cu inFamous
    Ce celebru a ajuns inFamous asta
    Nimeni nu vorbeste de jocul inFamous dar toti il urasc pe userul inFamous....asta o sa afecteze vanzarile

19. #3779 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by X Zaktan XI View Post
    Corneliu Vadim Tudor:Face un meeting la Palatul Cotroceni si il aruncam pe Basescu pe fereastra
    Bineeeeeee!

20. #3780 SP
    Member octav's Avatar
    ma vadim a innebunit dar profa mea de muzica, care lucreaza si la televiziune a facut un interviu cu el acum vreeo 5 ani si zicea si ea ca e un om foarte cult si ii pare rau de el ca a innebunit
    P.S.: Profa mea iubeste muzica clasica

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 189 of 257 FirstFirst ... 89 139 179 187 188 189 190 191 199 239 ... LastLast