Hai la licitatii ca am pus multe jocuri cu preturi incepand la 1 RON
Licitatii - Console Games Forum
Ieeei - am intrat intr-un concurs pentru website-ul lunii iunie.
Votati pentru Buy Safety Products From SafeTek USA, and Get The Best Prices Guaranteed! aici: oDesk Site of the Month - June 2009 - oDesk.
Da MonkY multa lume il considera cioban si analfabet dar cata lumea a ajuta asta nu spune nimeni , cand au fost inundatile a facut mai multe case de cat a facut Guvernul , o data si o data trebuie sa il rasplateasca Dumnezeu si pe el pentru tot binele ce la facut . Eu fac pariu ca daca ar sti in ce situatea ne aflam ne-ar ajuta.
Eu n-am nimic cu el. E dovada clara ca romanului ii plac scandalagii, oamenii cu bani multi, eventual presedinti care beau la restaurant si pleaca acasa cu Logan-ul... Becali macar (atunci cand vrea) are suflet mare... ajuta pe unul pe altul. Asta nu inseamna ca Patriciu and Co. nu au proiecte de sponsorizari, donatii...
Problema este de fapt alta. Cum Dzeu ne reprezinta pe noi acolo, cand el nu stie nici limba romana corect ? Acolo trebuie sa ajunga oameni care vorbesc cel putin 2 limbi straine fluent. Stiu ca la sedinte sunt traducatori... dar il trage de mana Barosso pe hol si-l intreaba ceva... El ce-o sa zica ? "La baaaaniii mei. Poc poc"![]()
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
si e premier , orsicum becali a spus ca intr-o luna vrea sa invete engleza acuma sa vedem![]()
"The ducks are coming from the tracks" zicea Iliescu
"Aviara gripa" zice Boc
... sa vedem ce zice Becali acum
Acum sincer, Gigi Becali + Vadim Tudor + EBA... pentru mine este un circ... dar sunt sigur ca reprezinta aproape perfect o parte a romanilor. Hell yeah, doar i-au votat, nu ? Le doresc "succesuri" !
Propun ca CG sa organizeze game nights.
In fiecare seara sa propuna jocuri iar membrii GC sa intre si sa joace jocurile respective impreuna - eventual sa aveti taguri asemanatoare.
Exemplu:
Luni - COD MW night.
Marti - L4D night.
Miercuri - GoW2 Night.
Poate găsești ceva aici.
Corneliu Vadim Tudor:Face un meeting la Palatul Cotroceni si il aruncam pe Basescu pe fereastra![]()
ma vadim a innebunit dar profa mea de muzica, care lucreaza si la televiziune a facut un interviu cu el acum vreeo 5 ani si zicea si ea ca e un om foarte cult si ii pare rau de el ca a innebunit
P.S.: Profa mea iubeste muzica clasica
Bookmarks