Pai se vede ca e vacanta
The Crysis jungle in a 1.15 Gigapixel panorama screenshot: A really impressive pixel image which you can zoom in and out for minutes.
Our colleagues of gigapan.org created a huge Crysis panorama screenshot. They used the Crysis CE2 Editor.
gigapan: Hicry2
LE:top] 45 unusual stylish super mario brothers artworks/ super tare![]()
foarte misto: leenks.com - Test your ignorance in Globetrotter
Wooooooooooo!Express Hero
Clear time attack mode within 6 minutes.
5:14 mai exact.
Cred c-am slăbit 10 KG lol - iese fum din stick lol
Battle Fantasia (バトルファンタジア)@X360
Am prins azi un pui de sarpe ,de vreun metru, la mine in curte . Avea dungi albe pe burta , cred ca era sarpe de iarba . L-am dus undeva mai departe de casa , intr-un sticla de plastic (5L) . Mi-a zis cineva ca sunt posibilitati foarte mari ca sarpele sa se intoarca in locul de unde l-am luat . Este adevarat ?
hi5 - ViO ThE bEzT gIrL ViO ThE bEzT gIrL
Omg....nu este vorba de poze ci de felul in care vorbeste -> Uitativa la "status" si la "About me" si la "picture description" ....Stiu ca este o fata de 12 ani si nu este vorba de ea sau de cum arata , totul se rezuma la limba pe care o vorbeste...Ce limba o mai fi si asta? In orice caz e mixata cu romana . Unde au ajuns copiii de azi...si eu ma enumar printre ei , dar totusi parca sunt diferit ...Cum era vorba aia : "Voi radeti de mine ca sunt diferit , iar eu rad de voi ca sunteti toti la fel"
...Fernando de la Caransebes , Brigada A.M , Paulica de la Roman "smechere" , cine mai urmeaza oare![]()
Din arhivă!:
...woooooooooooooooooooooo!
Falsează �n unele locuri dar ce contează!
Tot din arhivă!
bai ce ma enerveaza turcii astia..cand dau sa intru pe youtube...imi apar vreo 4-5 randuri din care deduc ca au o lege cu privire la protectia fata de continutul nush cum de pe youtube si nu te lasa sa intri...naspaaaa din partea lor
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
Bookmarks