Sa stii ca nu e atat de gresita comparatia cu rusii. Ne place noua sa ne credem mai "speciali" dar accentul nostru englezesc poate fi destul de rusesc
Caciuli din alea de blana circula pe la toate tarabele - deci n-ai zice ca vai ce imbracaminte comunista. Lumea inca se mai imbraca asa.
Blocurile gri si comuniste, sunt facute dupa "arhitectura" (daca o putem numi asa) ruseasca comunista.
Oricum, pe mine cel mai mult m-a amuzat ca aia voiai fetitele inapoi pentru ca "dauna turismului"Chestia asta e valabila si in ziua de azi.
Ai mai crescut si tu? Ntz ntz.. mai acu juma' de an plangeai dupa RonaN ca dupa Messia.
Pe PC contine halo/Castlevania/Soul Calibur/Capcom/Legend of Zelda/Xenosaga/Marios/Sonic/etc cam din toate jocuriile defapt.
aia din Disgaea = Etna![]()
Cineva vrea sa-mi acceseze contul
Poate careva de pe rds sa vada daca gaseste calc asta pe retea? 188.26.138.216
mama dar cata lume nu are somn , haideti ca eu ma duc la culcare la 5 AM plec in Ungaria si macar 2 ore juamate sa dorm .
Ce tari is filmele.
Evil Avatar - View Single Post - Penn & Teller's Bull****! Video Games on YouTube
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
MGS3 online servers shutting down, Metal Gear Solid 3: Subsistence PS2 News | GamesRadar
S-au stins pana la urma si alea europene?
Bookmarks