Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 230 of 257 FirstFirst ... 130 180 220 228 229 230 231 232 240 ... LastLast
Results 4,581 to 4,600 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

1. #4581 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

2. #4582 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    Este buton ca sa faci doar Flash playerul in full screen
    Attachment 28748Attachment 28749
    vorbeam la general...nu doar de siteul ala

3. #4583 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Nu. Generația asta de console am ales 360-ul. Vedem la următoarea ce aleg
    parca ziceai ca iti ei ps3 acuma in vara asta ?

4. #4584 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Cred ca se refera la faptu ca are de cand sa ramana pe Xbox . In cazul meu PS3 nu ma atrage numa ptr vreo 5 jocuri iar ptr 5 jocuri nu imi merita sa dau bani aia.

5. #4585 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Si eu am avut o nebunie si mi-am luat ps3.Am jucat undeva mai de mult gran turismo pe el pe un tv hd iar eu la vremea aia aveam xboxul pe tv cu tub normal si mi s-a parut mai tare ps3 la grafica dar daca le compari pe amandoua side by side cam pica mult ps3-ul...cel putin in jocul care l-am incercat eu pe ambele: far cry 2.Fiecare cu ce prefera.

6. #4586 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105x View Post
    Cred ca se refera la faptu ca are de cand sa ramana pe Xbox . In cazul meu PS3 nu ma atrage numa ptr vreo 5 jocuri iar ptr 5 jocuri nu imi merita sa dau bani aia.
    tu nici macar nu aveai cont pe CG ( daca nu cumva esti un vechi prieten al CG ) deci n-ai de unde sa sti la ce ma refeream eu , ronan a sus ca in vara asta o sa isi cumpere ps3 deci nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia asta.

7. #4587 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    parca ziceai ca iti ei ps3 acuma in vara asta ?
    M-am răzg�ndit.

8. #4588 SP
    Quote Originally Posted by huber View Post
    tu nici macar nu aveai cont pe CG ( daca nu cumva esti un vechi prieten al CG ) deci n-ai de unde sa sti la ce ma refeream eu , ronan a sus ca in vara asta o sa isi cumpere ps3 deci nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia asta.
    Nup intradevar nu aveam cont pe CG si nici nimik in comun cu CG pe atunci dar ... il cunosc pe Ronan cu muuult timp ca tu sa fii avut cont pe CG

9. #4589 SP
    Member reborn2603's Avatar
    The final countdown is now playing in your head!

10. #4590 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Haha scuze ca intrerup dar acum cateva minute mi s-a intamplat ceva amuzant. Aseara nu am mai incarcat laptop-ul asa ca nu prea mai avea baterie. De dimineata din prima se lua curentul.
    Partea culmea: Cand laptopul mai avea 2% a venit curentul

11. #4591 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Strike esti tot din Cluj ?

12. #4592 SP
    Da

Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
    The final countdown is now playing in your head!
    Ciudat, you read my mind, buna melodia totusi ^^.

13. #4593 SP

14. #4594 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Mi se pare mie sau clujenii sunt cam anime - addicted ?

15. #4595 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Mi se pare mie sau clujenii sunt cam anime - addicted ?
    Ti se pare.

16. #4596 SP
    Ti se pare adica nu is mai addicted ca in alte orase, desi nu stiu ce sa zic in cazul meu cu addictionu asta ,de exemplu sa nu te gandesti ca am postere chestii de astea si cum am mai zis cosplay-ul nu-mi place deloc numa daca nu ii facut de o asiatica hot (doar la alea se potriveste desi sar putea numa sa-mi place datorita asiaticei bune rau imbracata in costume mulate si sumare). Dupa cum am mai zis imi plac anime-urile din urmatoarele motive: sunt un almanac al artei din punct de vedere grafic, muzica si voice acting, ceva original cu o poveste excelenta, exemplu Gundam Seed: lasand la o parte mecha bipezi (care sfideaza logica), expune starea pshihologica si sufleteasca a personajelor in timpul razboiului cum nu am prea mai vazut in nimik (cel putin nu chiar asa de amplu), sa numai vorbim de viziunea interesanta asupra viitorului. In cazul hentai-ului il vad ca arta erotica la fel ca si cum ar fii vb de o nuvela erotic nu vad nimik neinregula cu el. Oricum in ciuda glumelor cu "i'd hit it" ce le mai fac sa nu se creada ca am fantezi cu asa ceva dimpotriva fanteziile mele priveste strict femei in carne si oase ^^.

17. #4597 SP
    Ia uite ce am lansat zilele trecute

High-quality photo sharing

Si... E GRATIS! ^^

18. #4598 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Se mai joaca cineva Singstar ?? Eu unul sunt innebunit dupa el . Si , fara legatura cu fraza anterioara , are cineva , cumva , Grand Slam Tennis pentru Wii ?

19. #4599 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
    Ia uite ce am lansat zilele trecute

High-quality photo sharing

Si... E GRATIS! ^^
    Poza aia cu Shopping Day (chiar prima) e făcută de un fost coleg de facultă - Alexandru Sava - pentru festivalul studențesc de publicitate.

20. #4600 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Poza aia cu Shopping Day (chiar prima) e făcută de un fost coleg de facultă - Alexandru Sava - pentru festivalul studențesc de publicitate.
    Ii fotograf bun, e din CJ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 230 of 257 FirstFirst ... 130 180 220 228 229 230 231 232 240 ... LastLast