am avut eu Cect T689 timp de un an , am auzit la multa lume ca a avut probleme cu el , ba cu cartelele, ba cu touch screenul, nu am avut nici o problema cu el desi l-am scapat de cateva ori si acum merge , nu prea este suport pentru el pe piata are 3 theme predefinite in rest nu mai gasesti altele pe net.altceva nu stiu ce sa iti spun intreaba si o sa incerc sa iti raspund.
ui cateva chestii legate de wii de care am ras bine de tot . Help yourself
Daca mai gasesc catevca o sa mai postez![]()
vad ca multa lume a uitat cine a fost Ronaldinho si ce a facut el, pacat. toata lumea il iubea si il idolatriza cand juca la barcelona, acum... majoritatea isi bat joc de el. a jucat, joaca si va juca mereu cu zambetul pe buze fotbal:
Intotdeauna am considerat ca Ronaldinho este un jucator mult mai tehnic decat C. Ronaldo , si ca Ronaldo este mai mult un jucator de explozie .. Si nu inteleg de ce ziceti ca Ronaldinho nu mai joaca bine , pentru ca eu urmaresc mai mereu meciurile din Serie A pe boom sport one , si observ ca el joaca din ce in ce mai bine si se simte din ce in ce mai bine la AC Milan .
...am uploadat un video 3D. Păreri?
...hmmm....cred că trebuie săl vedeți direct de pe site. Văd că aici nu merge 3D.
Imi zice si mie cineva ce inseamna LMFAO,IMMO,IMMAO...peste tot vad la comentarii pe youtube si habar nu am ce inseamna...
LMFAO = Laughing My F*cking Ass Off
Dar mult mai comun e lmao (laughing my ass off). De asemenea IMO = In My Opinion / IMHO = In My Humble Opinion.
Sunt stelist ! Dar azi (ma rog ieri lol ) am fost ceva de genu Nu`i echipa`n toata tara cum e FC timisoara (sau poli cum era )
Bookmarks