la 5 nu inteleg nimic in rest le inteleg pe toate fara probleme, wtf? ce numar este la 5 mi-e greu sa cred ca cineva il vede clar.
la 5 nu inteleg nimic in rest le inteleg pe toate fara probleme, wtf? ce numar este la 5 mi-e greu sa cred ca cineva il vede clar.
...așa e făcut testul să pice numărul 5. Chestii slabe. E la fel ca testul acela cu Are you gay? Yes/No iar dacă vrei să pui cursor-ul pe No, fuge.
1- 25
2 -29
3 -45
4 -56
5 -chestie slabă de clasa a 2-a.
6 -8
Noroc că-s expert �n teste de vedere și am făcut marea majoritate a testelor...�n cercul 5 trebuia să fie 85.
Next please.
Woooooooooo! - e gata!
Imediat fac album cu tooate pozele(hai că se mișcă și la noi ceva...).
Ronan let the hate on Halo 2 begin: lol
The Real Reason You Can't Have More Than 100 Xbox Live Friends -- Halo 2 - G4tv.com
Interesting chart
Comment pe Kotaku: "xbox, ps2 and gamecube all slapping the wii and making it their biatch... what a picture" lol
Poate cineva sa imi confirme urmatoarele:
Daca imi fac cont pe germania (XBL) si imi cumpar de exemplu COD WAW map pack 3 care nu e region locked la ei va merge si pe contul meu de UK pe aceiasi consola?
Am auzit pe Live ca romanii fac chestia asta si functioneaza.
ce tare ii asta
Crazy girlfriend. [VIDEO]
Am si eu o problema , am dorit sa imi inregistrez cardul pe Moneybookers , am dat am scris datele cardului si au zis ca o sa faca o tranzactie intre 1.00 si 2.99 euro ca sa vada daca se pot scoate bani , cand am ajuns la ultima verificare m-au pus sa le zic exact suma care au scoso intre 1.00 si 2.99 problema este ca eu am contul il lei si cand mi-au tras bani a aparut in lei suma si am calculato la cursul banci , nu a fost corect acuma dabea maine mai am voie , cine poate sa imi ofera o idee ar fi super .
Bookmarks