da ce ai patit la crac ?
E doar o poza cu bandajul dupa 2 ore de la operatie cu nitel sange pe el Nu va arat Ca nu mai vreau eu sa vad cum arata acum o saptamana
Era o problema mai veche si am zis s-o rezolv. La un deget. Pac pac. M-am dus la chirurgie Plastica, la un super domn doctor, m-a facut sa rad tot timpul, pac pac, anestezie totala,pac, m-am trezit fara unghie, deget jumate tate, 5 taieturi, 5 fire, o radacina reparata si o doamna doctor ( rezident cred, mana a2a a doctorului) super draguta si seamana cu Meredith Grey
Pac pac mie pac pac nu imi place pac pac sa vorbesc cu pac pac pac pac. Suna a Becali si nu vreau sa vorbesc ca Becali.
Pai..sa te faci bine dar..fa'ti propriu tau topic... aici spamuim mult si fara sens si tu incerci sa aduci sens in topicul asta
ontopicontheofftopictopic: Incepe razboiul, baieti si nu e vorba de Bad Company
Kill em Russia Dupa ce ca-s mici si prosti Georgienii astia, cu cateva mii de soldatei fata de sutele de mii pe care le are Rusia, tot ei se dau mari si tari si se pun in piept cu astia mari(hai ca am facut si o rima ). Btw, trickz, sper ca despre razboiul asta vorbeai
Anyway, ma duc la TV, night all
Da care este problema ? In cate jocuri de strategie nu ai vazut o armata de zece distruge una de o mie ?
cred ca de razboiul asta vorbea.. iar ne folosesc astia tara pe post de aerodrom
uff.. si iarasi ii oferim un sens la topic
e aiuea sa fii ontopic la offtopic
Gata..am reusit .. doar ca am luat apa plata in loc de minerala ... nea... iarasi hop hop pana la bucatarie
am google-it si eu PLLDK si ce-am gasit a fost "there's a bit of PLLDK in all of us" wtf?!
Regizor : N3O2005
1 la mana ... va trebuii sa bagati ceva bere in mine la urmatoru meet ca sa va spun ce e plldk
2 la mana ... awesome ideea cu joculetele de pe forum
Bookmarks