Tomb Raider mode Alison Carroll has had a Lara fun as Lara Croft in 2008 | The Sun |Fun|Gizmo
Mi se pare mie sau tipa asta cand e Lara are sani mai mariiii si cand e in costum de baie opaaaa sunt mai mici
Kinky spam of the day![]()
Ya got the pointAsta asa e.
Dar totusi de faza care zicea tricks... cu sanii mai mari in costumul tomb rider - banuiesc ca are burete (cred ca stiti de anonim - extrema zilei ; citez : "Le bag degete-n closete, si-mi iau teapa ca-u burete")
da dar o avem si noi pe Andreea Mantea care a pozat in PlayBoy in constum cu Lara Croft si semana foarte bine.
AHHH cel mai tare flash game , TREBUIE SA-L INCERCATI!!!
Ski Runner - Free Sports Game from AddictingGames
Ce porcarie de joc!
Asa se ajunge la user score-uri mici pe Metacritic: Gametrailers.com - The Source For Video Game Media
Hehe.. stiti ce am visat aseara? Ma transferasem de la scoala mea la una unde era si Mika... si in prima zi de scoala, am chiulit cu Mo sa ne dam cu motocicletele... si eu am busit o masina![]()
![]()
Angelina Rullz...Deci e geniala femeia asta...e gen....=> _)_ + Angelina=_|_
P.S:Am revenit din concediu....un concediu rupt de lume...fara semnal...doar cand ma urcam pe cabana aveam semnal.
...data trecută am vorbit cu ei la ora 16:30 și acum c�nd sun �mi spune să revin mai t�rziun (�ntre orele de mai sus). Wtf!? La ce oră trebuie să sun? Din moment ce-am mai vorbit cu ei de c�teva ori �n intervalul 16:30 - 17:00...Call Xbox Support
Assistance by phone seven days a week.
1-800-4MY-XBOX
International (direct dial to U.S.): 425-635-7180
Hearing Impaired (TDD device): 1-866-740-9269 or 425-635-7102
Hours of operation (every day):
9:00 A.M. to 1:00 A.M. Eastern Time
6:00 A.M. to 10:00 P.M. Pacific Time
*p.s.
Și da, iar am probleme cu contul - ce frumos, pentru momentele astea trăiesc eu![]()
...și mailul cu scanarea GT-ului promisă la telefon
SRX1089598096ID - Safety concern or issue - Passed OK
Xbox Customer Support <XBOX_.LIVE.NA.00.EN.HAH.MNL.TS.T01.SPT.X2.EM@css. one.microsoft.com>
...mai bine nu se poate!![]()
Bookmarks