Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 257 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 179 ... LastLast
Results 1,561 to 1,580 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

1. #1561 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Super tare asta cu piratii si eu am urmarit mai multe episoade. Intr-adevar actiune, sound, story si un design foarte bun. Mai rar asa ceva.

2. #1562 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    desenele mele preferate

3. #1563 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    si asta era beton

4. #1564 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    wacky racer ? lols

5. #1565 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...cum să faci așa o confuzie

Dastardly and Muttley in Their Flying Machines - alea-s.

6. #1566 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    my bad

7. #1567 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    http://fc30.deviantart.com/fs41/f/20...y_magg1303.swf

LAME!

ps: forumul suporta flash code ?

8. #1568 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Wacky Races si Catch That Pidgeon ce misto erau.

In alta ordine de idei: caini. Am un bichone maltese, a bitch, de cateva luni, si nu stiu cum sa o invat la cutie. Face peste tot pe covor si imi face numai nervi.

9. #1569 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Luigi, nu sunt expert... dar am inteles ca exista niste chestii noi... nici nu stiu cum sa le prezint... care inlocuiesc nisipul ce se folosea pana acum si carora nu le rezista animalutele. O sa incerc sa aflu de la amicul care-mi povestea cum se numeste (sau ai putea suna la zooplus.ro) ...

Off-topic (hell no, poate fi spam off-topic ?!?) - new smilies

10. #1570 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    It's Taz the tazmanian ! Awesome !

11. #1571 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Spambox OP was a genius!

Of course; he's the PLLLDK master.

12. #1572 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Here you go..

(mi-au placut foarte mult, desi sunt mai noi)

daca mai vreti.. va mai arat

Cata imaginatie aveau pe vremea aia...

13. #1573 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Ce tari erau TMNT, Inspector Gadget, Catch That Pidgeon si multe altele.

14. #1574 SP
    cred ca ironman si tmnt intro era cel mai bestial

15. #1575 SP
    is the man! trickz's Avatar
    ma oftic imens.

de 2 ore incerc sa urc niste poze pe forzamotorsport.net... din joc imi zice ca le'a trimis dar pe site nu apar... inainte apareau instant, la un f5 distanta.. dar acum nimic

mentionez ca am cont silver dar am mai urcat poze cu el pe silver

16. #1576 SP
    eu m-am uitat azi noapte la oscaruri pe la ora 3 noaptea pe HBO , si pot sa spun ca si acuma ma marcheaza faptul ca Heath Ledger a murit ,desi a castigat foarte multe premii si acuma un Oscar,dupa mine nu merita sa se implice chiar asa de mult in rol dar i-a dat o latura aparte lui Joker , RIP Heath ... you had always a smile on your face

17. #1577 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    si se facu' inca o decada decand isus a plecat in spatiu printr-o gaura de vierme...altfel nu avea cum sa calatoreasca in timp ca doar nu este vrajitor...si a reusit isus sa ajunga la nostradamus sa incerce sa il convinga sa nu mai fie asa exact cu anii si toate cele:dominatie papala,evenimente 11 sept,razboaie etc....
    evident nostradamus fiind ateu cand l-a vazut pe isus ia dat o palma...isus copil rasfatat si invatat sa iasa totul cum vrea el...la rapit pe nostradamus...nostradamus a realizat ca e bine sa se intoarca in timp inainte ca isus sa ajunga la el si sa impidedice o schimbare de viitor radicala..si asa a luat prima gaura e vierme pe care a gasit-o si dus a fost inapoi in timp cu cateva ore...
    in trecut cand isus se pregatea sa il loveasca pe nostradamus,nostradamus l-a lovit pe isus si l-a luat cu el intr-un bar...
    dupa ce au spamuit toata noaptea,au ajuns la concluzia ca este mai bine ca isus sa il lase pe nostradamus in pace sa i-si faca profetiile linistit pt ca sa le dea peste nas credinciosilor...
    evident...l-a lasat si pe isus sa compuna o "poezie" pt cartea sa...

18. #1578 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    L o (Treci Acasa !!!) (Do You Got Happy Dreams?) (Ahuhashuahau) ( o nuuu Dumnezeule!!!) lol

19. #1579 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    ahh ce enervant , am batut tot orasul si nu este niciunde guitar hero pentru xbox , numa ps3

20. #1580 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Tocmai am venit de la ședința de bloc...ce oameni frate [...] a degenerat discuția de la un simplu proiect pentru capitonarea blocului (cred că așa se zice) la amenintări cu bătaia și etc., ba după vreo 10-20 de minute cum m-au văzut că stau mai retras și nu ma bag (doar am venit să semnez că-s oki cu propunerea, etc) s-au legat de mine pentru nu știu ce țeavă (ce oameni). Am băgat m�na frumos după portofel (n-am zis nimic) am scos permisul de port armă...le-am dat să-l cietască (aia-i biblia) după care hopa...dintr-o dată liniște.

Și-a continuat nenea administrator discuția am semnat că sundem oki cu propunerea, etc. și la casele noastre.

Ce tupeu murdar...să te legi așa aiurea de oameni și �ncă la sedință de bloc. Romania frate...țară de doi lei - ptiu! (scuipat).

Următoarea mișcare era �n casă după nenea Ionel (din cutiuță).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 257 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 179 ... LastLast