Super tare asta cu piratii si eu am urmarit mai multe episoade. Intr-adevar actiune, sound, story si un design foarte bun. Mai rar asa ceva.
Super tare asta cu piratii si eu am urmarit mai multe episoade. Intr-adevar actiune, sound, story si un design foarte bun. Mai rar asa ceva.
http://fc30.deviantart.com/fs41/f/20...y_magg1303.swf
LAME!
ps: forumul suporta flash code ?
Wacky Races si Catch That Pidgeonce misto erau.
In alta ordine de idei: caini. Am un bichone maltese, a bitch, de cateva luni, si nu stiu cum sa o invat la cutie. Face peste tot pe covor si imi face numai nervi.![]()
Luigi, nu sunt expert... dar am inteles ca exista niste chestii noi... nici nu stiu cum sa le prezint... care inlocuiesc nisipul ce se folosea pana acum si carora nu le rezista animalutele. O sa incerc sa aflu de la amicul care-mi povestea cum se numeste (sau ai putea suna la zooplus.ro) ...
Off-topic (hell no, poate fi spam off-topic ?!?) - new smilies![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Here you go..
(mi-au placut foarte mult, desi sunt mai noi)
daca mai vreti.. va mai arat
Cata imaginatie aveau pe vremea aia...
ma oftic imens.
de 2 ore incerc sa urc niste poze pe forzamotorsport.net... din joc imi zice ca le'a trimis dar pe site nu apar... inainte apareau instant, la un f5 distanta.. dar acum nimic
mentionez ca am cont silver dar am mai urcat poze cu el pe silver![]()
eu m-am uitat azi noapte la oscaruri pe la ora 3 noaptea pe HBO , si pot sa spun ca si acuma ma marcheaza faptul ca Heath Ledger a murit ,desi a castigat foarte multe premii si acuma un Oscar,dupa mine nu merita sa se implice chiar asa de mult in rol dar i-a dat o latura aparte lui Joker , RIP Heath ... you had always a smile on your face
si se facu' inca o decada decand isus a plecat in spatiu printr-o gaura de vierme...altfel nu avea cum sa calatoreasca in timp ca doar nu este vrajitor...si a reusit isus sa ajunga la nostradamus sa incerce sa il convinga sa nu mai fie asa exact cu anii si toate cele:dominatie papala,evenimente 11 sept,razboaie etc....
evident nostradamus fiind ateu cand l-a vazut pe isus ia dat o palma...isus copil rasfatat si invatat sa iasa totul cum vrea el...la rapit pe nostradamus...nostradamus a realizat ca e bine sa se intoarca in timp inainte ca isus sa ajunga la el si sa impidedice o schimbare de viitor radicala..si asa a luat prima gaura e vierme pe care a gasit-o si dus a fost inapoi in timp cu cateva ore...
in trecut cand isus se pregatea sa il loveasca pe nostradamus,nostradamus l-a lovit pe isus si l-a luat cu el intr-un bar...
dupa ce au spamuit toata noaptea,au ajuns la concluzia ca este mai bine ca isus sa il lase pe nostradamus in pace sa i-si faca profetiile linistit pt ca sa le dea peste nas credinciosilor...
evident...l-a lasat si pe isus sa compuna o "poezie" pt cartea sa...
ahh ce enervant , am batut tot orasul si nu este niciunde guitar hero pentru xbox , numa ps3![]()
Tocmai am venit de la ședința de bloc...ce oameni frate [...] a degenerat discuția de la un simplu proiect pentru capitonarea blocului (cred că așa se zice) la amenintări cu bătaia și etc., ba după vreo 10-20 de minute cum m-au văzut că stau mai retras și nu ma bag (doar am venit să semnez că-s oki cu propunerea, etc) s-au legat de mine pentru nu știu ce țeavă (ce oameni). Am băgat m�na frumos după portofel (n-am zis nimic) am scos permisul de port armă...le-am dat să-l cietască (aia-i biblia) după care hopa...dintr-o dată liniște.
Și-a continuat nenea administrator discuția am semnat că sundem oki cu propunerea, etc. și la casele noastre.
Ce tupeu murdar...să te legi așa aiurea de oameni și �ncă la sedință de bloc. Romania frate...țară de doi lei - ptiu! (scuipat).
Următoarea mișcare era �n casă după nenea Ionel (din cutiuță).
Bookmarks