Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 63 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1241

Thread: Politica - tichie de margaritar

  1. #981 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Eu inca sunt in spiritul sarbatorilor/cu familia/in concediu dar rezonez cu ce spui. Simt o frustrare si oarecare nesiguranta.
    Pentru prima data, dupa foarte multa vreme, incep sa imi pun problema daca vreau sa mai functionez sau sa-mi cresc copii in Romania.
    Trist, eram pe o panta ascendenta, asa cu bune, cu rele.

  2. #982 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Si unde a ajuns panta.. Ireal ce s-a intamplat aseara.. si ce vremuri traim.

  3. #983 SP
    Member clovnusor's Avatar
    daca in 2 ani jumate nu ies oamenii masiv la vot, ne meritam soarta. prezidentialele nu mai sunt atat de importante in ecuatia de fata

  4. #984 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nu poți să zici asta, Băsescu le-a tras-o la toți, Iohanis este cam moale, nu prea îl vad bine la următoarele alegeri.

  5. #985 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar

  6. #986 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Videoul ala spune tot.

    Sent from my LG-H870 using Tapatalk

  7. #987 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

  8. #988 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Disperare.. petarde.. ce este mai grav, este ca nu purtam astfel de discutii la nivel institutional. Totul este la nivel de persoana fizica.. Dragnea, Stefania, Irina.. etc, acesta este nivelul politicii din Romania. Emotional nu rational. Probabil asta gusta electoratul, cel putin o buna parte a electoratului acestui individ.

  9. #989 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ăștia se întrec în prostie, apare câte unul pe zi cu câte un rahat.

  10. #990 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Ăștia se întrec în prostie, apare câte unul pe zi cu câte un rahat.
    E gandita bine treaba asta care la prima vedere pare o ineptie a unuia care pierde legatura cu realitatea. Tehnici mafiote de a muta atentia de la ce este grav.

  11. #991 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Pai se tot încearcă să abată atenția de la 10 August.

    Eu pot să cred că ăștia au 35% în sondaje PSD, unde *** a fost făcut în Teleorman.

    https://m.mediafax.ro/politic/sondaj...edere-17468777

  12. #992 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Au marit salariile tuturor bugetarilor si, daca nu ma insel, au dat si la pensii cate ceva. Pe langa asta, mii de provinciali au primit mici si bere la diverse chermeze. Nu vad de ce te mira ca au 35%. Eu oricum cred ca la urmatoarele alegeri ori candideaza Ciolos cu partid nou, ori castiga PSD.

  13. #993 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    PSD nu vor câștiga decât dacă manaresc alegerile și fac manevre în afară, în așa fel încât să nu voteze cei plecați din țară.

  14. #994 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    ^ Daca am avea partide cat de cat puternice in opozitie, ti-as da dreptate. Insa daca maine s-ar organiza alegeri, tot PSD-ul ar castiga. Nu uita ca oamenii aia din strada reprezinta un procent mic pe langa electoratul PSD, care este predominant din zonele rurale. Adica acei oameni care se multumesc cu ce a enumerat Espiritus mai sus.

  15. #995 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Oricat de puternice ar fi partidele din opozitie, inaptii care stau si se freaca la oo tot cu "da toti sunt la fel, de ce sa ies la vot" o sa stea in gura. Prietena mea are o astfel de colega la munca si cand a intrebat-o daca macar s-a interesat de vreun partid sa vada daca intr-adevar sunt toti la fel a zis ca ce se oboseste ea sa faca asta, numai de politica nu are timp. Pai ia mai du-te-n.

  16. #996 SP
    Member clovnusor's Avatar

  17. #997 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Daca atat stiu.. control total asupra tuturor institutiilor. Amintiri din comunism.

    Am zis demult, ca urmeaza serviciile dupa DNA, dar am uitat ca mai este si PG. Nu o sa fie asa usor cum a fost cu DNA, cel putin nu cu SRI
    Li se termina drumul unora, au trecut deja 2 ani, mai sunt multe de facut, de aici si graba si atitudinea acida.. ca tot se mentiona mai sus ca ies "unul cate unul, cu cate-o petarda".

    Jandarmeriada trebuie uitata cat mai repede, adversarii politici infierati, USR sunt sustinuti de teroristi, Ciolos este o gluma, Iohannis este un nazist, aliatii Romaniei sunt niste gandaci. Toti sunt rai, numai ei sunt buni. Asta urla de dimineata, pana seara, pe toate televiziunile de casa. Sa ghicim cu cine voteaza acei "telespectatori". Pe cand unii oameni cu oarece creier "toti sunt la fel" sau "nu am timp".. ei na, dar de facebook si frecat menta ai ah?

    Eu pe cei care nu au votat ma bazez, aceia sunt majoritatea daca ne uitam pe cifre.. din pacare avem acest exemplu, eu sper izolat, ca daca s-a intamplat ceva bun in aceasta perioada, a fost o trezire la realitate a multora, nu doar nenorocirile astea de trista amintire. Trezire la realitate pe care sper din tot sufletul sa o vad transpusa la vot.

    Cat despre votantul traditional PSD, ce nu cred ca isi va schimba optica (este prea indoctrinat, a investit prea mult timp din viata, ca sa recunoasca realitatea.. ar insemne sa-si renege propria existenta.. sau este pur si simplu prea sarac cu duhul).. va vota in continuare cu PSD.
    Nu-mi fac iluzii ca acestia vor vota altfel, asa au votat in ultimii 30 de ani.

    Iar aceste mesaje pline de ura, minciuna, sterile, nu sunt de fapt pentru adversarii politici, sunt pentru mobilizarea propriului electorat, in ajun de an electorat cu 2 tururi de alegeri.
    Din pacate mesaje de genul, "in ultimii 28 de ani, PSD a fost la guvernare 20.. si tara asta este cum este, asta ce-ti zice?" nu ajunge asa de usor la urechile lor.
    Si ca tot sunt aici, un articol postat ieri de Vlad Petreanu.

    https://www.petreanu.ro/timp-guvernat-1989-incoace/

  18. #998 SP
    Member ymess's Avatar
    Dupa 89 cred ca au fost doar 2-3 guverne care au reusit sa isi termine mandatul, e extrem de multa instabilitate.

  19. #999 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Eu cred ca PSD si-a terminat destule. Instabilitatea politica.. nu le mai da idei, ca mai nascocesc ceva, dupa "greaua mostenire a tehnocratilor" sau "statul paralel"..
    Ai toate parghiile legale, faci toate mizeriile posibile, si spui ca nu esti lasat sa guvernezi. Totodata, intr-o democratie, dezbaterea, dialogul, contestarea deciziilor proaste, PROTESTUL.. trebuie sa existe, sunt piloni principali ai democratiei. Nu putem fi toti la fel, nu putem fi de acord cu totii cu privire la toate, si doar unii au dreptate pentru ca "sunt la putere".

    Ori ei inteleg democratia asa: s-a votat, avem mandat 4 ani, nimeni nu mai are drept la absolut nimic, nici macar.. la drepturi
    Asa au inteles si inteleg multi dintre ai nostri alesi sa faca politica.




    Doamna din imagini, facea refereire la opozitie. Ce spun eu este ca acest "cioc mic", si l-ar dori extins la intreaga societate. Sa fie liniste domne, zic. O amorteala asa.. 4 ani, de ce sa stricam noi bunatate de liniste.. plecam noi, vin altii.. dupa care tot noi.

    Ce nu inteleg multi dintre acesti "politicieni de cariera", este ca nu mai sunt acele vremuri. Totul este mult mai dinamic, generatiile s-au mai schimbat, forta de munca a migrat (s-a mai si intors, cu "idei"), educatia este alta, informatia se transmite foarte usor, dorintele oamenilor transcend burdihanul, pretentiile si asteptarile sunt altele..
    Ei tot cu gandirea lor comunista. Oameni depasiti de timpuri, si peste care timpul a trecut foarte urat. Nici daca ar vrea sa faca, nu ar putea. Nu au capacitatea si nici intelegerea necesara.

  20. #1000 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Sper ca presedintele nostru nu doarme pana schimba hotii astia psd-isti legea ca el sa nu poata sa conteste propunerea ministrului justitiei doar o data.
    Slugarel nu se abate de la tipar si a propus-o la DNA pe Adina Florea, procuror cu pedigree PSD.

    Ehm, mi se pare mie sau totalitarismul e in crestere la nivel international? Hai sa bifam impreuna tarile care au un astfel de iz: America, Ungaria, Polonia, Turcia, Rusia, UK, Italia (soon to be), Venezuela, China si Coreea de Nord.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 63 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1 Last Post: 28-07-2013, 11:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts