Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 63 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 1241

Thread: Politica - tichie de margaritar

  1. #1161 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Politica - tichie de margaritar

    Este clar ca nu ai fi capabil sa intelegi punctul meu de vedere. Cu toate astea tu tot continui.

    Ok, “succesuri”, eu am spus ce era de spus

    PS: spre deosebire de “generatiile astea noi”, eu nu traiesc pe FB sau pe YT. Despre TV, mi-am exprimat deja parerea. Ce te faci?

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #1162 SP
    Member marv's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    Daca nu te-ai luminat singur, nu te voi lumina eu. Nu merita efortul.
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    Este clar ca nu ai fi capabil sa intelegi punctul meu de vedere.
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    Ok, “succesuri”, eu am spus ce era de spus
    Nu ai zis absolut nimic si apoi afirmi ca ai spus ce era de spus, bravo.

  3. #1163 SP
    Banned Gamerxx's Avatar
    Dupa esecul USR-ului, Super-Citu si echipa castigatoare ar putea reveni la guvernare.

  4. #1164 SP
    Member smits's Avatar
    cand ii si vad moaca la derbedeul ala... vai si amar.

  5. #1165 SP
    Member ymess's Avatar
    Eu personal nu mai sunt indignat doar de clasa politică.
    Oamenii, conaționalii, sunt mai vinovați decât credeam, pandemia doar mi-a arătat asta (nu mă consider personal vinovat pentru că eu consider că mi-am îndeplinit oarecum datoria față de țară și față de cei din jur).

    Eu (înțepat) mă declar norocos că în jurul meu am destul de multi oameni inteligenți (și înțepați și neintepati). Nu vreau sa judec oamenii după preferința personala, dar nu pot sa nu observ cretinatatea din logica multora.

    - O opinie pertinenta ar fi reticenta la vaccinurile M-RNA, comunitatea științifică inca nu a ajuns la un consens în privința lor. Din nou, foarte putini au invocat asta. Nici cele modificate genetic (Astra zeneca) nu sunt chiar agreate de toată lumea. Totuși mai este și J&J, unde chiar ai la dispoziție un vaccin clasic.
    - Exista riscul de side-effects. Corect, dar pus în balanta cu riscul de forme grave de covid atunci pare de mii de ori mai mic.
    - Discuția despre efectele pe termen lung. 1. Nici la COVID nu știm efectele pe termen lung, deși știm că acționează neurologic ar trebui sa fie un mare red flag. 2. Corpul este un sistem complex, in momentul in care avem un sample de sute de milioane de vaccinați, fara efecte pe termen scurt, e un indicator bun că e foarte puțin probabil să interfereze in termen lung.
    - Faptul că vaccinul nu previne moartea 100% de COVID nu invalidează eficienta lui. Reduce de zeci de ori riscul de spitalizare și rata de transmisie.
    - nu exista problema de libertate în contextul unei pandemii, dacă ești infectat ești un pericol pentru alții doar din faptul că stai și respiri aer.
    - anticorpii din boala sunt foarte buni, dar se duc și relativ repede.
    - testarea inexactă este culmea foarte utila. Sfârșitul pandemiei se putea și fără vaccin daca aveam teste accesibile, fie și ele inexacte.
    - masca la nivel individual nu pare să protejeze, dar culmea, nici asta nu le invalidează, la nivel colectiv au un rol. Răspândirea virusului nu e liniară, la nivel colectiv masca poate atenua vârful pandemiei.
    - spatiile închise sunt principalele surse de transmitere, cele deschise par mult mai sigure, iar spălatul pe mâini din păcate nu face diferența, probabil 99% sau mai mult din transmiteri sunt in aer.


    Dar asta e deja science fiction, foarte putini vin cu opinii pro / contra pertinente. Sângele de cimpanzeu, sterilitatea pe 3 generații sau oculta mondială prezintă un interes mai mare pentru noi.

    Poate sa vina orice mamă lu conducător la putere, suntem o nație de egoiști, și plină cu tâmpiți.

    Repet, nu atac pe nimeni din nicio tabăra de pro/anti COVID vax, dar atac fara ezitare orice inepție de argument.

  6. #1166 SP
    Member smits's Avatar
    De side effects vai si amar, da nu ma mai bag in discutia aia.

  7. #1167 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Tarile nordice unde gradul de analfabetism si analfabetism functional sunt mult reduse, precum si numarul de creduli care cred in zei invizibili la care te rogi si scapi, au o rata de vaccinare de peste 80% si culmea rata de infectari, cazuri grave si mortalitate sunt foarte scazute. In Romania unde se stie ca avem cei mai multi experti medicali pe cap de locuitor precum si cei mai multi creduli in zei invizibili, rata de vaccinare este scazuta si “pur intamplator” si rata de infectari, cazuri grave si mortalitate sunt extrem de ridicate.
    “Jucati-o p-asta” anti vaxerilor!

  8. #1168 SP
    Member smits's Avatar
    cautati project veritas pe youtube

  9. #1169 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Quote Originally Posted by Mayhem View Post
    Tarile nordice unde gradul de analfabetism si analfabetism functional sunt mult reduse, precum si numarul de creduli care cred in zei invizibili la care te rogi si scapi, au o rata de vaccinare de peste 80% si culmea rata de infectari, cazuri grave si mortalitate sunt foarte scazute. In Romania unde se stie ca avem cei mai multi experti medicali pe cap de locuitor precum si cei mai multi creduli in zei invizibili, rata de vaccinare este scazuta si “pur intamplator” si rata de infectari, cazuri grave si mortalitate sunt extrem de ridicate.
    “Jucati-o p-asta” anti vaxerilor!

    https://www.reuters.com/world/europe...ay-2021-10-14/


    "Ireland has one of the highest vaccination rates in the world with 92% of adults fully protected but also one of the highest infection rates in Europe with around 400 cases per 100,000 people in the past 14 days."


    https://www.timesofisrael.com/study-...than-vaccines/


    "Natural immunity from contracting coronavirus provided Israelis with longer-lasting protection against the Delta variant than two shots of the Pfizer vaccine given early this year, new Israeli research suggests.
    The study by Maccabi Healthcare Service looked at individuals who had either gotten two shots of the vaccine by the end of February or tested positive for COVID-19 by that time.
    It compared 46,035 Maccabi members who caught the coronavirus at some point during the pandemic and the same number of double-vaccinated people.

    People who had two vaccine shots had a six-fold higher chance of getting infected with Delta than patients who hadn’t been vaccinated but previously contracted the coronavirus, according to the research
    ."




    Cunosc persoane care au facut covid in decembrie si persoane care s-au vaccinat cu Johnson in ianuarie.
    Cei care s-au vaccinat nu au recomandare pentru a doua doza, pot umbla liberi pe unde vor iar cei care au avut covid in aceasi perioada dar nevaccinati, au o gramada de restrictii.
    Te pomenesti ca imunitatea de la Johnson e mai buna decat cea obtinuta din trecerea prin boala.


    Vorbeam cu o cunostinta, vaccinata, care spunea ca nevaccinatii sunt de vina pentru intretinerea pandemiei, ca sunt needucati, ca trebuie sa te vaccinezi ca nu stii ce poti pati de la Covid ca e un virus despre care nu se stie nimic, dar el ridica in slavi vaccinul, m-a amuzat teribil.


    Cum sa ridici in slavi si sa spui ca este eficient un vaccin creat pentru o boala despre care nu se stie nimic?


    Daca e sa o luam invers, cam asta e nivelul de educatie si in randul celor care se vaccineaza.
    Nu ma intereseaza sa creez polemica dar e mai bine sa o lasam mai moale cu analfabetismul si alte cele, e optiunea fiecaruia ce face si trebuie respectata.

  10. #1170 SP
    Member smits's Avatar
    Ma bucur sa vad ca mai sunt oameni treji.

    Si asta o zic ca si intepat.

  11. #1171 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Timp de 30 de ani, presa aservită a mestecat din fălci cum că avem cel mai prost și corupt sistem medical, cele mai infecte spitale din Europa și cei mai șpăgari medici din lume.

    În condițiile astea, care cetățean român sănătos la cap s-ar (mai) duce să se vaccineze?

    Aceiași indivizi care până mai ieri înjurau sistemul de sănătate din toți boșogii, de diminetă până seara, se milogesc acum de români să se vaccineze. Eu i-aș atârna de lustră pe toți ăștia care în decadele scurse de la revoluție, practic, au creat o breșă de securitate națională prin întreținerea mitului „spitalele românești sunt cele mai nasoale de pe mapamond".

    Pe mine, unul, să mă aștepte. Mă vaccinez peste fix 5 ani.

  12. #1172 SP
    Banned Gamerxx's Avatar
    S-au tot raspandit zvonurile ca vaccinurile sunt expirate de Citu dupa numarul mare de doze achizitionate, ba ca medicii nu le pastreaza la temperaturile corespunzatoare, mai fusese si o stire in care serurile erau tinute in cutii de pizza.
    Astia suntem.

    Suntem natia unde medici imbecili ca Ciomu inca mai profeseaza dupa ce au comis malpraxis.
    https://playtech.ro/stiri/cum-a-ajun...e-ferma-219653

    Ce sa zic?
    Cei nevaccinati cu posibilitati materiale ar trebui totusi sa aiba bun simt sa se vaccineze.
    Pot sa-si permita sa se duca in Austria sa-si faca analize de astronauti, sa vada daca pot suferi sau nu efecte adverse, sa-si faca teste de anticorpi si sa se vaccineze.
    Dar nu o fac pentru ca :
    1. sunt prosti
    2. majoritatea bogatilor din Romania chiar sunt habotnici si cred ca vaccinul ii microcipeaza

  13. #1173 SP
    Member smits's Avatar
    E alegerea fiecaruia.

    Traiasca catalogarea anno 2021.

    sad times.

  14. #1174 SP
    Banned Gamerxx's Avatar
    Quote Originally Posted by smits View Post
    E alegerea fiecaruia.

    Traiasca catalogarea anno 2021.

    sad times.
    Tu inainte sa te vaccinezi ti-ai facut teste de anticorpi si analize de sange?

    O fi vaccinul gratuit, dar e de datoria ta sa te asiguri daca esti apt sa-l faci. Probabil ai avut COVID asimptomatic, ti-ai dezvoltat anticorpi, ori vaccinarea imediata iti poate fi fatala.
    Sunt cazuri speciale de oameni cu boli autoimune cu certificate verzi in care specifica ca nu pot fi vaccinati si pot circula fara restrictii. Dar tot sunt pe riscul lor daca se imbolnavesc de COVID si fac o forma grava.

    Dupa cum vezi, medicii si guvernele nu raspund deloc de efectele adverse, inclusiv presa care face mare tam-tam. Dar e bine de stiut ca orice organism e unic si sa-ti cunosti propriul organism prin analize periodice.

  15. #1175 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Politica - tichie de margaritar

    Uite unde era inteligentul si educatul. Hai siktir!

    Bai, vedeti-va in puii mei de viata voastra, sunteti vaccinati?! La ce rahat va stresati atat? De ce v-ati vaccinat, ba? Ce va freaca grija atat de ceilalti? Cu ce va afecteaza? Concret..

    N-aveti restrictii, umblati pe unde vreti… etc. Atunci, ce mama ma-sii va freaca grija de cei care gandesc altfel?

    Concret, de ce e prost unu care se indoieste de mizeriile astora?! Berbecilor, chiar credeti ca astora le pasa de voi? Cel mai recent exemplu: “tara este in criza” si ei, ce fac? CE AU FACUT ASTAZI? Stiti?! Daca nu stiti, desteptilor, au dat inca o mostra ca-i doare in cur de voi toti, ii intereseaza doar ciolanu’. Cate sa se mai intample ca sa va treziti odata? Va intreb eu pe voi, astia care ne faceti prosti si inculti pe noi cei nevaccinati.

    Si mai intreb cateva:
    1. Cum dracu’ ia virusu concedii, ma?!
    2. Cum dracu’ sunt atatia medici care refuza vaccinarea?
    3. Cum dracu’ sufera virusu’ asta mutatii odata la 3 luni(eu n-am mai auzit asa ceva pana acum)
    4. Cum dracu’ numesti vaccin ceva ce trebuie sa faci de 100 de ori pe an, ceva ce combate insasi sensul de vaccin. Luati de cautati in DEX, vaccinul = imunizare. Voua vi se pare ca sunteti imunizati acum? In continuare riscati sa va imbolnaviti, sa dati mai departe si chiar si sa crapati.
    5. Cum rahat lansezi vaccin la cateva luni de la izbucnirea “pandemiei”? Dintr-o data ne-am transformat in superoameni de stiinta?

    Eu, ca un profan, un ignorant, un NEEDUCAT conform colegului de mai sus, imi pun toate aceste intrebari.

    O spun pentru a mia oara, nu am nimic cu oamenii care decid sa se vaccineze. Este alegerea lor, este ceea ce cred ei ca-i mai bine. Dar, lasati-ma in puii mei si pe mine sa traiesc asa cum decid. V-ati transformat toti in judecatori.

    Care e diferenta?! Si vaccinatu’ se viruseaza, si vaccinatu’ crapa, si vaccinatu’ da mai departe. Noaptea mintii!

    @Kurt, in spitalele noastre este un dezastru de zeci de ani. Crede-ma ce spun, prin natura jobului, am tot avut contact cu spitale din toata tara. Nu vrei sa stii ce-i acolo, nu-ti doresc sa ai de-a face cu “animalele” de pe acolo, pacient fiind. Crede-ma pe cuvant.

    Mai sunt totusi si doctori care inca se ghideaza dupa juramantul lui Hipocrate dar… sunt atat de putini…

    Restul, se comporta ca niste Dumnezei si ne privesc ca pe niste bucati de carne dispensabile, sunt niste scursuri.

    Mai lasati in puii mei Realitatea, Romania, Antena3 si toate posturile astea de rahat la care va uitati seara de seara. NIMENI NU VA VREA BINELE.

    Daca v-ar dori binele, ar disparea tigarile din magazine, ar disparea aditivii din alimente, s-ar reintroduce orele se sport obligatorii in scoli si multe altele…

    ASTA inseamna sa-ti vrea cineva binele. Invatati sa mai ganditi si singuri…

    Ceea ce se intampla acum este genocid la nivel global.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  16. #1176 SP
    Member smits's Avatar
    Am ambele doze si sunt vai si amar.

    Deci stiu in ce consta efectele adverse...

    Eram perfect sanatos inainte.

    [

    ---------- Post added 20-10-2021 at 21:14 ----------

    @Johnny
    Amin, complet de acord.

    In special ultimul rand.

    Lumea nu mai stie sa gandeasca.

  17. #1177 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Politica - tichie de margaritar

    @smits “ne meritam soarta”. Acceptam totul in numele “normalitatii”. Am ajuns niste cobai din toate punctele de vedere.

    Si cu toate astea, o sa apara acum Razvan si o sa spuna ca eu sunt cretin pentru ca sunt homofob, rasist(Doamne fereste!), antivaccinist, etc.

    Am ajuns sa ne porcaim intre noi peste tot pentru ca… atat putem sau… pentru ca ei au dorit asta: Divide et impera.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  18. #1178 SP
    Member smits's Avatar
    Sunt tare trist cand vad ce se intampla.

    Long live the dividing of the people.

    Sad times.

  19. #1179 SP
    Banned Gamerxx's Avatar
    Quote Originally Posted by smits View Post
    Am ambele doze si sunt vai si amar.

    Deci stiu in ce consta efectele adverse...

    Eram perfect sanatos inainte.



    Te mai intreb inca o data: ti-ai facut teste anticorpi si analize de sange inainte de vaccinare?
    Ai fost macar la medicul de familie sa te consulte ?


    Vaccinul in primul rand nu e obligatoriu in niciun stat din lume in afara de Uzbekistan .
    Vaccinul e gratuit, dar trebuie sa te interesezi dinainte cum stai cu organismul tau.
    Ca te costrange guvernul cu restrictiile sa-l faci cat timp e media de infectare peste 6 la mie, e altceva, dar tu poti sa traiesti si fara sa te duci la supermarket, mall, cinema, concerte, festivaluri acum cand exista facilitati online ca Glovo, Netflix, You Tube, jocuri video, gimnastica si munca de acasa.

    Nu imupun nimanui sa se vaccineze, dar sa se protejeze cat timp dureaza pandemia.

    Oarecum mi se pare si mie o tampenie ca au organizat concerte, congrese, pelerinaje religioase si au redeschis scolile cand Romania avea doar 5 milioane de vaccinati din totalul de 18 milioane. Orice om responsabil, si vaccinat, sta acasa sau poarta masca cand ai nivel de infectare foarte mare.
    Tocmai reclamele alea idioate cu "vaccinul aduce fericire" i-au facut pe multi romani sa ezite sa se vaccineze, ca prea au mers pe ideea de recompensare cu mici , bere gratis sau voucher de 100 lei daca te vaccinezi.

    Nu trebuia sub nicio forma sa se acorde recompensari pentru vaccinare, romanul de rand imediat a inteles ca vaccinul e fortat si ar contine ceva nociv pentru depopulare, si ca guvernatii te iau cu zaharelul sa te vaccinezi. Iar guvernul Citu si Iohannis sunt 100% responsabili pentru mizeria in care ne aflam.

  20. #1180 SP
    Member smits's Avatar
    Anticorpi nu, analize de sange da.

    Like i said, eram perfect sanatos. asta e, invatatura de minte!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 63 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1 Last Post: 28-07-2013, 11:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts