aha, ms mult, am vazut si eu acum, ora nu se stie?
Unde au anuntat ca eu nu vad nimic ?
PS-> Cu lockerz nu esti niciodata sigur, de asta intreb.
@DJ_Andrei:Aici nu pot sa te contrazic...abia astept sa lanseze odata site-ul complet cu produsele totdeauna in stoc.Only two more days til V-Day! We've got the the perfect card, the sweetest BG, and later today, the most romantic mix to get you in the mood for love (and Redemption!).
Am si eu cateva intrebari ( nu stiu daca s-au mai pus ... )
1.E serios Lockerz?Adica daca ai puncte indeajuns pt. un ps3 sau x360 sau ce vrei tu ti-l aduce?
2.Ce castiga hosterii Lockerz-ului?
3.De unde au bani sa cumpere acele castiguri?
MS.![]()
1. E pe bune. Toată treaba e că sunt puține premii și foarte multe conturi. Așa că indiferent dacă ai puncte pentru un Xbox 360, le ai degeaba dacă nu ești pe site imediat ce are loc restockul, pentru că �n 10 min nu mai găsești nimic.
2 & 3. C�știgă bani din sondajele la care răspundem noi.
a prins cineva ceva?ca vad ca iar apar toate cadourile acolo si scrie more soon,daca asta a fost restockul insmeana ca e un jeg site-ul.cum ma nici walpapere nu mai are si alea ii costa pe ei?
interesant...mersi andrei
am aflat ca aveam si eu cont de lockerzsi nu stiam de el...si 50 de puncte in el...dupa ce am intrat mi-am amintit ca am primit acum multe luni invitatie
e gen prizee din cate observ...si aceeasi metoda la premii...slabe sanse sa le prinzi...
dar cum nu ai nimic de pierdut...let's go
@Mika am trimis cel putin 3
Are de unde alege![]()
Bookmarks