Nu le-au pus inca...
Aici cred ca'i problema, cum calculam orele? adica, dupa ora lor cum transformam in a noastra?
Mai sunt 6 ore pana baga sansele. La ei este acum ora 3 pm. ET: Eastern Time (USA & Canada).* What is the time now in EST / EDT?
Si nu stiu ce sunteti asa panicati, aveti la dispozitie 24 de ore ca sa "cumparati" sansele.![]()
Cam asa, da' oricum este timp pentru toata lumea sa se inscrie...... pana sambata dupamiaza mai este vreme.
Iti cumperi sanse sa poti intra la un anumit numar de wave-uri(sunt 3 in total) atat, nu are nicio legatura cu premiu....deci tot trebuie sa dai un numar de ptz ,in functie de premiul dorit.
Nope...nu ti se asigura nimic, doar faptul ca poti participa de mai multe ori(1,2,3). Platesti pt sanse si platesti si pt premiu.
Cam scump 250 de puncte, 2 sanse amarate.Congratulations - You’ve successfully signed up to enter PTZ Place for Wave 2 on February 25 sometime between 8:00-9:00 p.m. EST. Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m. EST.
Deci ca sa inteleg si eu lol dau 100 ptz si drept pedeapsa ca o sa prind un premiu mai dau inca 100 ptz , ce ratoni
Congratulations - You’ve successfully signed up to enter PTZ Place for Wave 3 on February 25 sometime between 10:00-11:00 p.m. EST.
Particip si eu la waveul 3 si la cel normal![]()
Bookmarks