Mda... Am dat 100PTZ ca sa aflu ca reedem va fi intre 5 si 6.
Am 676PTZ-urii fix pentru o consola Xbox.Daca mai platesc acuma 100PTZ-urii ca sa intru nu mai pot sa o iau.Nu stiu ce sa fac.Au scos si Guitar Hero PS3...as lua un wii dar va fii bataie pe el.As astepta pana la urmatorul redeem cand va fii free.Vro sugestie?
Cele 3 valuri vor avea loc pe data de 26 Februarie (Ora Romaniei) candva intre orele:
- 01:00 am -02:00 am
- 03:00 am -04:00 am
- 05:00 am -06:00 am
cum pot sa cumpar ca imi apare aia cu redemption is soon
si m`am relogat mi`a aparut o pagina alba si apoi am lasat sa se incarce 10 min. nimic
am dat refresh si mi`a dat pagina principala lockerz...
si ai sansa ai cumperi ceva doar daca ai platit 100 de ptz???
daca voi mi-ati spus ca o sa fie intre 5 si 6... mai e nevoie sa dau 100 de ptz ca sa pot intra la redeem?
La acele reedeemuri pot participa doar cei ce s-au inscris. Asta se va face in baza adresei de mail a userului
si eu daca am ales 1 sansa la care redeem pot participa?
sau am sansa de a lua un singur produs la oricare din cele 3 redeem uri?
Pai daca te-ai inscris cu o singura sansa banuiesc ca ai acces la reedemul pe care ti-l spun ei....
mersi Mika
voi cate v-ati luat?eu doar o sansa...am doar 400 de ptz daca era 2 sanse la 200 luam 2...
intre 5 si 6 dimineata e al treilea wave???pfff la ora aia...dorm dus
Ce mizerie de site am dat la redemtion sa aleg o sansa dar nu intra nici dracu. Imi cere mailu si pass.L-am scris prima data, cand am dat pe 1 iar mi-a cerut parola, iar am scris dar nu mai merge. da session invalid . Am scris de zeci de ori...huh
Bookmarks