aha, ms de parere, orice e bun, doar e gratis
M-am mai linistit, ma panicasem asa de tare ca o sa fie la 6 p.m , si oricum dadeam lucrare miercuri dar nu asta era problema
infolockerz.weebly.com Incercati siteul asta Informatii ,videoclipuri cu cei care au castigat diferite premii de pe lockerz si multe alte surprize....
La LifeClick cum sunt punctele pentru premii ?
Spre exemplu la un joc de consola cate puncte iti trebuie ca sa il iei ?
Mi-am cumparat 3 sanse si mai am 396 PTZ. Sa imi iau un PSP, un iPod Touch 8GB sau un Wii ?
Si eu am ajuns sa ma intreb daca sa iau PSP sau iPod Touch. Pana acum o saptamana eram convins pe iTouch, dar am analizat si PSP-ul mai bine. Damn those choices.
Luati iTouch daca apucati , daca nu incercati la un PSP/Wii sau in cel mai rau caz un joc de Xbox360.
Toti acuma zicem ca luam nu stiu ce dar parca vad ca mai toti dintre noi postam dupa,ce repede s-a terminat stockulE bine sa avem o idee ce vrem,dar cel mia important e macar sa iei ceva,macar un joc si eu as fi multumit
Trebuie sa pun Romania la tara sau nu are importanta si atunci cand "cumperi" ceva te intreaba adresa ..etc?
Maine dimineata o sa fie o maaaaaaaaaare surpriza pe Lockerz!Eu am luat o sansa si sper sa prind Wii.Daca nu iau un joc de PS3...sau vad eu.
cum adica maine?
la voi merge?
Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.
Thanks, The Lockerz Team
Bookmarks