aha, ms de parere, orice e bun, doar e gratis![]()
M-am mai linistit, ma panicasem asa de tare ca o sa fie la 6 p.m , si oricum dadeam lucrare miercuri dar nu asta era problema![]()
infolockerz.weebly.com Incercati siteul asta Informatii ,videoclipuri cu cei care au castigat diferite premii de pe lockerz si multe alte surprize....
La LifeClick cum sunt punctele pentru premii ?
Spre exemplu la un joc de consola cate puncte iti trebuie ca sa il iei ?
Mi-am cumparat 3 sanse si mai am 396 PTZ. Sa imi iau un PSP, un iPod Touch 8GB sau un Wii ?![]()
Si eu am ajuns sa ma intreb daca sa iau PSP sau iPod Touch. Pana acum o saptamana eram convins pe iTouch, dar am analizat si PSP-ul mai bine. Damn those choices.
Luati iTouch daca apucati , daca nu incercati la un PSP/Wii sau in cel mai rau caz un joc de Xbox360.
Toti acuma zicem ca luam nu stiu ce dar parca vad ca mai toti dintre noi postam dupa,ce repede s-a terminat stockulE bine sa avem o idee ce vrem,dar cel mia important e macar sa iei ceva,macar un joc si eu as fi multumit
![]()
Trebuie sa pun Romania la tara sau nu are importanta si atunci cand "cumperi" ceva te intreaba adresa ..etc?
Maine dimineata o sa fie o maaaaaaaaaare surpriza pe Lockerz!Eu am luat o sansa si sper sa prind Wii.Daca nu iau un joc de PS3...sau vad eu
.
cum adica maine?
la voi merge?
Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.
Thanks, The Lockerz Team
Bookmarks