mai bine nu pierde timpu.
eu m-am lamurit
doamne, deci nici macar o cana nu am prins
eu am dat refresh la 30 de secunde si tot imi dadea pagina invalida sau ceva de genu dupa am intrat pe ei m`am logat
ai Dau pe redeem si cand colo Hi,---- you have---ptz si dau click siimi zice redemption is coming soon
asa a fost la toate 3
am mai dat si 350 de ptz
eu am reusit sa intru...dupa ce s-au terminat...
lockerz e un site de tot............
mai rau e ca m-am trizit la 5![]()
raressnoop este cel mai (ne)fericit om. Bravo ma , le-ai aratat tu cine este cu 900 PTZ in cont si in stare sa le ia PSP-ul.
![]()
buna dimineata . Ei ce bine am dormit. Voi nu ?
:
. glumesc bine-nteles
. Am o intrebare : ii cineva care a prins ceva in seara asta de pe lockerz si nu e un tricou sau un wallpaper ?
![]()
Ce sa spun, ma scol la 4 juma ca sa prind zborul lockerz catre NY , ma imbarc in avion , ajung la capatul pistei, avionul incepe sa acelereze dar ce sa vezi, patineaza si nu vrea sa ruleze, pur si simplu acolo ramane.
Cei de la lockerz au muuuult de lucrat la capitolul blocarea siteului cand un numar mare de membri il aceseaza.
Am incercat cu trei browsere si nu se conecta absolut deloc , connection failed, connection failed.VARZAAAAA!!!!
Am pierdut o noapte pentru 25$, foarte rentabil am dat 650PTZ (350PTZ inscrierea+300PTZ 25$) pentru 25$...si 675PTZ e un xbox 360 elite....NICEEE!![]()
salut...am stat si eu aseara pana la 6 dim si nu am prins nimk...cum o sa stim knd e General Redeem?Ca am auzit ca nu spun la cat! :?
nu a fost chiar atat de greu sa-l prind.
eu am luat 3 sanse. si de la 1 la 2, am dat numai refresh. am avut norcoul sa dau chiar cand au bagat premiile.
Bookmarks