Mi-a venit si mie tricoul intr-un tarziu(Z-lister din octombrie...it's about time).
Eu azi am fost sa imi iau cel de-al doilea tricou) mi-au trimis a doua oara , probabil a fost vreo eroare , ce conteaza acuma am 2 tricouri xDDD
Oricum stie cineva pe cand urmatorul Restock? am destule PTZ pentru un Xbox 360 si doamne cat il vreau , am reusit sa termin azi la un tovaras Gears of War 2 intr-un one stand , si acum degetele mele tanjesc dupa un x360 ( si inca de cand ).
Eu am sarit de cand s'a lansat sectiunea Play de la 400 la 700 PTZ.Am 733.Cred ca pana la sfarsitul lunii fac 1000.Poate prind si eu un MacBooklol.
eu m-am cam lasat...
m-a dezamagit la ultimu restock...
a luat cineva ceva?inafara de tricouri
Doamne,eu nu stiu cum puteti crede in sfanta pasarica ,lockerz asta,e o MARE PROSTIE.Toti taranii si au facut cont acum pe site,si trimit mass uri gen: cine vrea invitatie buzz me.Eu nu cred in chestii nemuncite.De acum cand se va face restock credeti ca o sa mai prindeti ceva?Visati voi x360 sau macbookma bufneste rasul cand aud
Eu de cand am devenit Z-Lister,adica dupa 3 zile dupa ce mi-am facut cont,nu prea mi-a mai pasat de lockerz,dar totusi mi-am gasit 2 minute in fiecare zi pt a intra pe site(ceea ce nu mi se pare prea mult).Dupa ultimele restockuri,m-am gandit sa renunt la site,dar am tot continuat.Sper sa se lanseze odata site-ul complet ca sa nu mai fie atatea batai de cap cu restockuri si asa mai departe...
Am primit si eu o invitatie de la cineva azi. E vreo sfaraiala cu site-ul asta, sau e timp pierdut aiurea?
las ca filmuletele nu apar zi de zi
apar 5 la nu stiu cat timp
iar atunci le dau drumu,umblu pe net ce am treaba si cand imi aduc aminte de el bag codul
We have a big announcement about the March
Redemption coming up today! Stay tuned!
Deci anunta Azii
LOL ce concurs.Deci noi Europenii trebuie sa ii batem pe Americani la castigat PTZ.Daca noi facem mai multe ca ei,alegem noi cand sa fie redemption.Chiar si la ce ora.
iti faci cont,scrie pe pagina acolo New to Lockerz? Get Invited
bagi mailul,primesti in Spam acel mail de inscriere
care stie cat ar trebui sa platesc pentru acesta Ratchet & Clank Bundle - PSP taxa vamala?![]()
Bookmarks