Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 134 of 148 FirstFirst ... 34 84 124 132 133 134 135 136 144 ... LastLast
Results 2,661 to 2,680 of 2956

Thread: Lockerz

1. #2661 SP
    Member vTGS's Avatar
    Mi-a venit si mie tricoul intr-un tarziu(Z-lister din octombrie...it's about time).

2. #2662 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Eu azi am fost sa imi iau cel de-al doilea tricou ) mi-au trimis a doua oara , probabil a fost vreo eroare , ce conteaza acuma am 2 tricouri xDDD
    Oricum stie cineva pe cand urmatorul Restock? am destule PTZ pentru un Xbox 360 si doamne cat il vreau , am reusit sa termin azi la un tovaras Gears of War 2 intr-un one stand , si acum degetele mele tanjesc dupa un x360 ( si inca de cand ).

3. #2663 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Eu am sarit de cand s'a lansat sectiunea Play de la 400 la 700 PTZ.Am 733.Cred ca pana la sfarsitul lunii fac 1000.Poate prind si eu un MacBooklol.

4. #2664 SP
    Member Szergiu's Avatar
    eu m-am cam lasat...
    m-a dezamagit la ultimu restock...
    a luat cineva ceva?inafara de tricouri

5. #2665 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Doamne,eu nu stiu cum puteti crede in sfanta pasarica ,lockerz asta,e o MARE PROSTIE.Toti taranii si au facut cont acum pe site,si trimit mass uri gen: cine vrea invitatie buzz me.Eu nu cred in chestii nemuncite.De acum cand se va face restock credeti ca o sa mai prindeti ceva?Visati voi x360 sau macbook ma bufneste rasul cand aud

6. #2666 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    Doamne,eu nu stiu cum puteti crede in sfanta pasarica ,lockerz asta,e o MARE PROSTIE.Toti taranii si au facut cont acum pe site,si trimit mass uri gen: cine vrea invitatie buzz me.Eu nu cred in chestii nemuncite.De acum cand se va face restock credeti ca o sa mai prindeti ceva?Visati voi x360 sau macbook ma bufneste rasul cand aud
    Eu de cand am devenit Z-Lister,adica dupa 3 zile dupa ce mi-am facut cont,nu prea mi-a mai pasat de lockerz,dar totusi mi-am gasit 2 minute in fiecare zi pt a intra pe site(ceea ce nu mi se pare prea mult).Dupa ultimele restockuri,m-am gandit sa renunt la site,dar am tot continuat.Sper sa se lanseze odata site-ul complet ca sa nu mai fie atatea batai de cap cu restockuri si asa mai departe...

7. #2667 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Am primit si eu o invitatie de la cineva azi. E vreo sfaraiala cu site-ul asta, sau e timp pierdut aiurea?

8. #2668 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    dar cum se face ca un prieten a prins un psp portabil la 900 de ptz

100 de euro sau dolari ce naiab sunt acolo
    +2 jocuri pentru ps3 care mi lea dat mie ca el n uare ps3 dar am eu

10 sec pe zi intru si el la fel

9. #2669 SP
    Banned reborn's Avatar
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    dar cum se face ca un prieten a prins un psp portabil la 900 de ptz

100 de euro sau dolari ce naiab sunt acolo
    +2 jocuri pentru ps3 care mi lea dat mie ca el n uare ps3 dar am eu

10 sec pe zi intru si el la fel
    ce faci in 10 secunde ca in Play acele filmulete au cel putin 2 minute.

10. #2670 SP
    las ca filmuletele nu apar zi de zi
    apar 5 la nu stiu cat timp
    iar atunci le dau drumu,umblu pe net ce am treaba si cand imi aduc aminte de el bag codul

11. #2671 SP
    Member bartonn's Avatar
    We have a big announcement about the March Redemption coming up today! Stay tuned!

12. #2672 SP
    Care va sa zica e astazi.

13. #2673 SP
    Member bartonn's Avatar
    We have a big announcement about the March

Redemption coming up today! Stay tuned!

Deci anunta Azii

14. #2674 SP
    Junior Member verbal's Avatar
    Nu e nici un redemption azi ,doar o sa anunte ceva ,cititi si voi mai cu atentie!

15. #2675 SP
    oh...my bad

16. #2676 SP
    Member Theodor01's Avatar
    LOL ce concurs.Deci noi Europenii trebuie sa ii batem pe Americani la castigat PTZ.Daca noi facem mai multe ca ei,alegem noi cand sa fie redemption.Chiar si la ce ora.

17. #2677 SP
    CR9
    Banned CR9's Avatar
    Cum pot sa intru si eu ca imi cere user si parola ?

18. #2678 SP
    Quote Originally Posted by CR9 View Post
    Cum pot sa intru si eu ca imi cere user si parola ?
    iti faci cont,scrie pe pagina acolo New to Lockerz? Get Invited

bagi mailul,primesti in Spam acel mail de inscriere

19. #2679 SP
    Banned mortiivostrii's Avatar

psp

care stie cat ar trebui sa platesc pentru acesta Ratchet & Clank Bundle - PSP taxa vamala?

20. #2680 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by mortiivostrii View Post
    care stie cat ar trebui sa platesc pentru acesta Ratchet & Clank Bundle - PSP taxa vamala?
    Offtopic: Sa stii ca e ilegal username-ul tau mai intai citeste si tu pe forum ca nu e voie cu usernameuri de genu asta...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 134 of 148 FirstFirst ... 34 84 124 132 133 134 135 136 144 ... LastLast