Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 138 of 148 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 ... LastLast
Results 2,741 to 2,760 of 2956

Thread: Lockerz

1. #2741 SP
    Member taz@'s Avatar
    Pai da,dar am vazut ca uni puteau,Luigi si cui i-au mai mers videourile...de cand au aparut nu mi-a mers nici unu;oare din cauza ca am cont de Romania?

2. #2742 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Eu nu pot. lol

---------- Post added 24-03-2010 at 06:13 PM ----------

Apropo, care sariti peste redeem-ul de luna asta ( daca castiga internationalii ) ? Eu ma gandesc s-o fac si sa cheltui PTZ cand deschid magazinul 24/7 ( tineti minte ca au zis ca atunci cand cresc preturile, o sa fie si magazin ).

3. #2743 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Eu incerc sa iau o pereche de casti Skullcandy, daca nu prind incerc la Modern Warfare 2, daca nu PA!

4. #2744 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Acum am vazut noile preturi. Sincer nu ma supara pentru ca asa sper sa poata fi prinse la redeem care pana acum au fost de toata jena.

5. #2745 SP
    Da, e un mare avantaj marirea preturilor. Mai multe PTZ inseamna ca mai putine persoane vor participa la redeem ( din lipsa de fonduri ).

6. #2746 SP
    Junior Member macushoru's Avatar
    voi ce doriti sa va luati acum tinand cont de noile "preturi" ?

7. #2747 SP
    Senior Member tray's Avatar
    nu era vorba ca daca se maresc de 4 ori vor fi mereu in stoc?

8. #2748 SP
    mda, asa era, probabil dupa redeemul acesta

9. #2749 SP
    Am castigat ! Hooray !

10. #2750 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Poate scrie cineva aici cand va fi redeem-ul? Nu imi merge niciun jeg de video de la ei de pe site.

11. #2751 SP
    La sfarsitul lunii au spus. Asta cand inseamna, nu mai stiu.

12. #2752 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Merg toate,dar nu stiti voi cum sa le faceti sa mearga.Trebuie doar sa schimbati niste setari la voi in retea.

13. #2753 SP
    Junior Member zambrotta's Avatar
    Theodor01 si nu ne elucidezi si pe noi cum facem ?

14. #2754 SP
    Junior Member cristal's Avatar

Sal

Salut! Am si eu un cont Lifeclickz cu 4500 credite. Doresc sa-l vand. Daca e cineva interesat lasati un PMm, pt mai multe detalii.

Ms .

Iar pt Lockerz zic ca au dato-n bara cu cresterea preturilor . CIne mai strange atatea ptz , da-i naibii.

15. #2755 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Asta-i si ideea. Sa nu mai fie 100 de puradei care au toti cate 200 de puncte (50 facute la jocul de la inceput) care sa se bata pe un PSP.

16. #2756 SP
    Junior Member cristal's Avatar
    Ce-i drept ! cam asa era....Putea fi redeem ca nu apucai sa dai click pe un premiu ,si se terminasera oferta... acuma numai sa dai invitatii ...altfel nu vad cum safaci ptz ,iar lockerz,au restrictionat anumite tarii in vederea vizualizari videourilor.

17. #2757 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by cristal View Post
    Ce-i drept ! cam asa era....Putea fi redeem ca nu apucai sa dai click pe un premiu ,si se terminasera oferta... acuma numai sa dai invitatii ...altfel nu vad cum safaci ptz ,iar lockerz,au restrictionat anumite tarii in vederea vizualizari videourilor.
    din cate stiu doar video-urile acelea cu iepurii is US only . Toate celelalte pot fi vizionate de catre toti membrii lockerz

18. #2758 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Ok.Deci cum faceti sa va mearga filmuletele(inafara de alea cu iepurii):Va duceti la Network Settings,cautati Local Area Connection si click dreapta pe ea,click pe Proprieties.Cautati Ipv4 sau ceva cu Internet Protocol.Va duceti tot la Proprieties.Si la cele 2 randuri cu DNS puneti astea
    Prefferd: 208.67.220.220
    Alternate: 208.67.222.222

Enjoy!

19. #2759 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by Theodor01 View Post
    Ok.Deci cum faceti sa va mearga filmuletele(inafara de alea cu iepurii):Va duceti la Network Settings,cautati Local Area Connection si click dreapta pe ea,click pe Proprieties.Cautati Ipv4 sau ceva cu Internet Protocol.Va duceti tot la Proprieties.Si la cele 2 randuri cu DNS puneti astea
    Prefferd: 208.67.220.220
    Alternate: 208.67.222.222

Enjoy!
    Am pus valorile pe care le-ai scris si acum merg video-urile.ms mult de tip

20. #2760 SP
    am primit bilet sa merg la posta probabil dupa tricoul de Z-lister

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 138 of 148 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 ... LastLast