Pai da,dar am vazut ca uni puteau,Luigi si cui i-au mai mers videourile...de cand au aparut nu mi-a mers nici unu;oare din cauza ca am cont de Romania?
Pai da,dar am vazut ca uni puteau,Luigi si cui i-au mai mers videourile...de cand au aparut nu mi-a mers nici unu;oare din cauza ca am cont de Romania?
Eu nu pot. lol
---------- Post added 24-03-2010 at 06:13 PM ----------
Apropo, care sariti peste redeem-ul de luna asta ( daca castiga internationalii ) ? Eu ma gandesc s-o fac si sa cheltui PTZ cand deschid magazinul 24/7 ( tineti minte ca au zis ca atunci cand cresc preturile, o sa fie si magazin ).![]()
Eu incerc sa iau o pereche de casti Skullcandy, daca nu prind incerc la Modern Warfare 2, daca nu PA!
Acum am vazut noile preturi. Sincer nu ma supara pentru ca asa sper sa poata fi prinse la redeem care pana acum au fost de toata jena.
Da, e un mare avantaj marirea preturilor. Mai multe PTZ inseamna ca mai putine persoane vor participa la redeem ( din lipsa de fonduri).
Poate scrie cineva aici cand va fi redeem-ul? Nu imi merge niciun jeg de video de la ei de pe site.
Merg toate,dar nu stiti voi cum sa le faceti sa mearga.Trebuie doar sa schimbati niste setari la voi in retea.
Salut! Am si eu un cont Lifeclickz cu 4500 credite. Doresc sa-l vand. Daca e cineva interesat lasati un PMm, pt mai multe detalii.
Ms .
Iar pt Lockerz zic ca au dato-n bara cu cresterea preturilor . CIne mai strange atatea ptz , da-i naibii.
Asta-i si ideea. Sa nu mai fie 100 de puradei care au toti cate 200 de puncte (50 facute la jocul de la inceput) care sa se bata pe un PSP.
Ce-i drept ! cam asa era....Putea fi redeem ca nu apucai sa dai click pe un premiu ,si se terminasera oferta... acuma numai sa dai invitatii ...altfel nu vad cum safaci ptz ,iar lockerz,au restrictionat anumite tarii in vederea vizualizari videourilor.![]()
Ok.Deci cum faceti sa va mearga filmuletele(inafara de alea cu iepurii):Va duceti la Network Settings,cautati Local Area Connection si click dreapta pe ea,click pe Proprieties.Cautati Ipv4 sau ceva cu Internet Protocol.Va duceti tot la Proprieties.Si la cele 2 randuri cu DNS puneti astea
Prefferd: 208.67.220.220
Alternate: 208.67.222.222
Enjoy!
Bookmarks