Nu mai trimit cei de la Lockerz in afara Americii pt. ca majoritatea nu plateau acea taxa (parca 12 % din valoarea produsului).
Nu mai trimit cei de la Lockerz in afara Americii pt. ca majoritatea nu plateau acea taxa (parca 12 % din valoarea produsului).
Gresit: Primesti banii pe produs daca-l prinzi la redeem
Se pare ca au schimbat iar. Acu' 2 sapt cand m-am uitat ziceau ca nu mai trimit international pt. ca-i costu' prea mare si in schimb platesc valoarea produsului castigat.
Ce parere aveti despre Kudos Network ?
Mai multe detalii si tutoriale aici: http://kudos.hi2.ro/
...ce aiurea. Azi am constatat că mi-a fost dezactivat contul. De ce? Habar n-am.
Niciodată n-am luat nimic de pe site, doar acel tricou acum...1 an, dar �n rest nimic. Doar intram zilnic și răspundeam la �ntrebări - era ca un minigame pentru mine să adun PTZ
Caca maca
Nici eu nu mai pot intra in cont.
Se pare ca mai sunt si altii cu problema asta: LOCKERZ | Facebook
Așa mai merge.Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.
---------- Post added 22-04-2011 at 09:01 AM ----------
Gata, merge
...mai, astia mai trimit in Romania sau nu? Zilnic intru (mi-ama dunat ~ 13.500) dar, sincer, deja m-am plictisit (ba am inteles ca si dispar de la un timp).
De la ei am primit doar acel tricou, acum ~ 1 an si ceva, dar atat. Am mai prins de atunci 4-5 licitatii (stiu ca nu asa se cheama dar eu asa le zic) dar nimic despre Romania.
Acum care e situatia? N-am mai urmarit stirile de pe site, doar am intrat mi-am facut ptz-urile (cred ca 6/zi) si cam atat.
Nu mai folosesc dar am facut parte din LAB (Lockerz Advisory Board). Ma poti intreba orice pe PM.
Cate nu-mi evoca site-ul ala.Am fost primul roman care a castigat un premiu in cadrul restock-ului din septembrie 2009,respectiv un voucher amazon de 300£.
Bookmarks