hehe, si eu tot ptr un psp rock band strang.. dar am doar 40 ptz.. pana fac 100 si e si pe stock.. cred ca il apuc prin decembrie o sa fie un cadou perfect de craciun
hehe, si eu tot ptr un psp rock band strang.. dar am doar 40 ptz.. pana fac 100 si e si pe stock.. cred ca il apuc prin decembrie o sa fie un cadou perfect de craciun
Pentru pasti? de ce? chiar daca nu dau invitatie pana pe 15 decembrie.. daca o sa fie mereu pe aceasi data.. fac mai mult de 200 ptz.. sunt 45 de zile.. vine 45 x 4 = 180 + 40 .. 220 + daca mai dau si o invitatie 2 pot sa iau linistit deci..
ar trebui sa fi si f norocos si iute de mouse sa fii primu care selecteaza premiul respectiv . parca vad cum o sa fie : la 23:59 toata lumea sta si asteapta si apasa intr-una pe butonu de Refresh . Parca vad , fac rost de pucnte pt wii , da o sa mai astept inca juma de an sa am noroc sa fiu primu care apasa pe buton pt acel wii
@icadito: sunt mai multe premii, nu unul singur, dar sunt MUUULT mai multi useri decat premii.
Nimeni nu stie nimic,decat asa-zisii castigatori.Am un prieten cu 820 de puncte si n-a prins niciodata ceva care sa nu fie Fresh Out.Asta e unul dintre cele mai mari scam-uri din 2009.Good luck
parca din cate am citit premiile se baga numai in data de 15 a fiecarei luni . asa ca avem destul timp sa strangem puncte pt premii . sau se poate sa fi citit gresit si sa zica ca baga marfa din 15 in 15 zile . una din doua
Cred ca am avut dreptate o sa intre in stoc poate ne face lockerz o surpriza.
Pentru cine nu are invitatie PM cu mailu
Se fac update-uri sau se reinoieste stocul?Lockerz.com is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.
Thanks, The Lockerz Team
Chestia aia iti apare pentru ca nu ai dat sign in inainte sa raspunzi la intrebare (erai deja signed in). Trebuie sa dai log out, scrii id si pass, log in si apoi raspunzi la intrebare si nu o sa mai ai probleme.
Am scris si mai sus chestia asta, le-am trimis un mail celor de la Lockerz si mi-au confirmat acest lucru, in plus mi-au spus ca punctele sunt in baza lor de date si o sa apara la un moment dat si in contul tau.
Bookmarks