Da,aici ai dreptate.Doar ca sper sa scap de verificare.Am muuuuulte conturi fake facut cu 10 minute mail
Da,aici ai dreptate.Doar ca sper sa scap de verificare.Am muuuuulte conturi fake facut cu 10 minute mail
Cu smecherii deastea nu ma mir daca Romania va fi banata de pe Lockerz...dar asta e,asa e romanul,triseaza si pentru un lucru gratis...
Acuma nu merge.10 Minute Mail avea un domeniu(cum e la @yahoo) ei au acuma @ugssrock sau ceva in genul.Si'au facut atat de multi conturi fake cu 10 Minute Mail incat Lockerz a banat domeniul @ugssrock sau cum o fi .
Sa vedem acum pe 15 ce se intampla, eu pun pariu ca nici nu o sa putem accesa site-u lol.Dear Lockerz Member:
Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of cool, hip, in-the-know trendsetters who have discovered Lockerz very early. For that, you get lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.
We are writing to tell you that your Lockerz Z-List T-shirt was shipped last week. If you live in the US, you should receive your Z-List T-shirt within two weeks. If you live outside the US, you should receive your Z-List T-shirt within four weeks.
Please note, there are no tracking numbers. This is the only email you will receive from Lockerz about your Z-List T-shirt.
Thanks for being a Lockerz member and for achieving Z-list status. Keep earning PTZ so that you're ready to redeem when we re-launch PTZ Place later this month.
Sincerely,
The Lockerz Crew
Lockerz is not responsible for shirts that might be sent to addresses that were not accurately provided to Lockerz. Lockerz is not responsible for shirts sent to non-US addresses that, in very rare instances, might get held up at customs.
LoL,am primit tricoul Z-Lister.Trebuie sa imi fac timp sa ma duc la Posta Vamala din Galati sa il ridic.
Partea misto e ca mi-am facut singur conturi de YM
nu inteleg.
sunt destul de activ pe lockerz ,raspund etc
insa nu imi dau astia puncte.
de 3 zile tot intru etc si nu primesc nimic
se intampla ceva, nu stiu eu sa il folosesc sau ce?
trebuie sa nu ramai logat pentru a primi punctele zilnice. Incearca sa te loghezi in fiecare zi sau sa apesi de 2 ori pe buton, daca nu iti apare ca ai primit puncte.
@Harilip Da se pune si daca raspunzi la intrebari .
Am 166 PTZ poate pana pe 15 fac 200 sa prind un PSP
Cine vrea invitatie PM
Bookmarks