Happy Wednesday members! A bunch of updates for you: 1) We have begun to process all of the orders from our largest redemption yet; 2) If you have a receipt that is missing an order number or has #0 on it, you are OK to get your prize. Please be patient with us as we process these particular orders as they will take a little longer to work through but do not worry.
Sper ca v-am facut fericiti![]()
De ce nu am avut si eu Z-List ?Am ratat restockul... lunii.
---------- Post added 25-11-2009 at 11:30 PM ----------
In sfarsit am si eu z-list. Mai e vreun restock pentru noi ?
Apropo, ce trebuie sa fac sa raman in continuare Z-lister ? Si cat o sa imi tina statutul asta ?
Daca dau invitati la emailuri diferite facute pe un singur PC cu ip rotabil ei ma vor prinde ? ma gandesc ca daca emailurile sunt facute de diferite ip-uri dar de pe acelasi PC nu au cum sa isi dea seama
Dupa ce strangi 20 de prieteni si devii Z-Lister, primesti un mail de confirmare sau ceva de genul ?
Problema : Eu am strans 20 de prieteni, dar mie imi arata ca inca mai am nevoie de 4, crede-ti ca moderatorii vad la fel ?
voi stiti ca de la 1 decembrie(dupa lansarea site-ului), premiile vor fi de 4 ori mai scumpe?
exactexact dar vor fi si mai multe moduri de a castiga PTZ se spunea ca aprox 15+ modalitati![]()
eu macar sunt fericit ca am prins wii![]()
Bookmarks