Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 148 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast
Results 701 to 720 of 2956

Thread: Lockerz

1. #701 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    sunt curios cat va mai trece de la acest anunt pana chiar trimit ceva

2. #702 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Intrebari :

1. Trebuie sa primesc vreo confirmare de la Lockerz cand am devenit Z-Lister pentru tricou ?

2. Pana la urma ceva zvonuri in privinta urmatorului val de premii ?

3. #703 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    1.Da,o sa primesti un email de confirmare.
    2.Am raspuns cateva posturi mai sus.

4. #704 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Quote Originally Posted by USSJBogdan View Post
    In sfarsit ne trimit premiile
    am citit pe facebock...cica o terminat curatetie printre conturile fake si toate cele.....si incep sa trimita al-2-lea order....si pana martia viitoare o sa il avem toti!

5. #705 SP
    Member liviu15's Avatar
    vad ce clean au facut , am toate 3 conturile in piceoare. Astept restock-ul sa mai scap de ptz ca am prea multe.

6. #706 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Ce clean dom'le?Am trimis peste 35 de invitatii fake pe mailuri @yahoo, @gmail, @hotmail si @aol si nu am patit absolut nimic.

7. #707 SP
    ei nu vor trimite mail sa iti zica "nene ai cont fake"...dar in momentul cand ai comandat ceva si te-au prins....nu iti trimit premiul

8. #708 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Quote Originally Posted by dadu93 View Post
    ei nu vor trimite mail sa iti zica "nene ai cont fake"...dar in momentul cand ai comandat ceva si te-au prins....nu iti trimit premiul
    daca te prind nu trebuie sa-ti dezactiveze contul / sa-ti ia toate punctele ?

9. #709 SP
    din cate am citit pe facebook nu...desi la partea cu punctele s-ar putea sa ai dreptate....

10. #710 SP
    UberDude Honord's Avatar
    I've got ma t-shirt

11. #711 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    I've got ma t-shirt
    ...poze, poze!

12. #712 SP
    Member octav's Avatar
    putei sa imi dati si mie o invitatie pe id-ul [email protected] ?

13. #713 SP
    Quote Originally Posted by octav11 View Post
    putei sa imi dati si mie o invitatie pe id-ul [email protected] ?
    ti-as trimite eu...dar nu reusesc sa intru pe site...

14. #714 SP
    Junior Member Cătălin's Avatar
    Ai primit invitaţie octav

15. #715 SP
    Junior Member SpaWnAlex's Avatar
    Fratilor dk tot ziceti ca aveti conturi cu mi de puncte hack-uite dc nu ne invatati si pe noi sa facem? Ca ashtia prin afara se invata unu pe altu ca sa ia numai ei premi. Noi nimic. Poate va ganditi si la noi si ne dati si noua niste informatii . Ms si sper sa luam toti cate ceva.

16. #716 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by SpaWnAlex View Post
    Fratilor dk tot ziceti ca aveti conturi cu mi de puncte hack-uite dc nu ne invatati si pe noi sa facem? Ca ashtia prin afara se invata unu pe altu ca sa ia numai ei premi. Noi nimic. Poate va ganditi si la noi si ne dati si noua niste informatii . Ms si sper sa luam toti cate ceva.
    inainte ca cineva sa te invete sa trisezi, ar trebui sa inveti sa scrii corect

17. #717 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Quote Originally Posted by SpaWnAlex View Post
    Nu e nimic de invatat.Toata treaba e la mintea cocosului.
    Pur si simplu creezi adrese de mail(incearca pe toate,pentru ca pe yahoo ai restrictii,la cateva conturi facute),trimiti invitatie,confirmi invitatia,ti-ai facut cont si gata.Desi e foarte riscant,e alegerea ta....

18. #718 SP
    Member bartonn's Avatar
    LOCKERZ Tuesday Update - As we said yesterday, we completed our fraud check. Everyone who redeemed a prize legit, will receive a second order confirmation by Tuesday, December 15, at the latest.

19. #719 SP
    Member bartonn's Avatar
    LOCKERZ Thursday update--Not a lot of new news, but we promised to update! We are still processing orders, and sending batches of second emails every day. As we said yesterday, everyone who redeemed a prize legit should receive a second order confirmation by Tuesday, December 15 at the latest. We ask for and appreciate your patience:-)

20. #720 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    A primit cineva al doilea order receipt?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 148 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast