sunt curios cat va mai trece de la acest anunt pana chiar trimit ceva
Intrebari :
1. Trebuie sa primesc vreo confirmare de la Lockerz cand am devenit Z-Lister pentru tricou ?
2. Pana la urma ceva zvonuri in privinta urmatorului val de premii ?
vad ce clean au facut , am toate 3 conturile in piceoare. Astept restock-ul sa mai scap de ptz ca am prea multe.
Ce clean dom'le?Am trimis peste 35 de invitatii fake pe mailuri @yahoo, @gmail, @hotmail si @aol si nu am patit absolut nimic.
ei nu vor trimite mail sa iti zica "nene ai cont fake"...dar in momentul cand ai comandat ceva si te-au prins....nu iti trimit premiul
din cate am citit pe facebook nu...desi la partea cu punctele s-ar putea sa ai dreptate....
putei sa imi dati si mie o invitatie pe id-ul [email protected] ?
Fratilor dk tot ziceti ca aveti conturi cu mi de puncte hack-uite dc nu ne invatati si pe noi sa facem? Ca ashtia prin afara se invata unu pe altu ca sa ia numai ei premi. Noi nimic. Poate va ganditi si la noi si ne dati si noua niste informatii . Ms si sper sa luam toti cate ceva.
Nu e nimic de invatat.Toata treaba e la mintea cocosului.
Pur si simplu creezi adrese de mail(incearca pe toate,pentru ca pe yahoo ai restrictii,la cateva conturi facute),trimiti invitatie,confirmi invitatia,ti-ai facut cont si gata.Desi e foarte riscant,e alegerea ta....
LOCKERZ Tuesday Update - As we said yesterday, we completed our fraud check. Everyone who redeemed a prize legit, will receive a second order confirmation by Tuesday, December 15, at the latest.
LOCKERZ Thursday update--Not a lot of new news, but we promised to update! We are still processing orders, and sending batches of second emails every day. As we said yesterday, everyone who redeemed a prize legit should receive a second order confirmation by Tuesday, December 15 at the latest. We ask for and appreciate your patience:-)
Bookmarks