atunci de ce ai mai trimis ?![]()
azi am primit emailul acesta:Dear Lockerz Member,
We're writing to give you an update on your gift from Lockerz. As many of our members have requested an alternative to the E-Gift card, we're pleased to let you know that we're also offering a gift of $50.00 (US dollars). We'll deposit this directly into your PayPal account. There are no fees added on to this. We'll make the deposit into your account, and if you don't have a PayPal account, you can easily set one up (click Sign up).
We'll be delivering these gifts to you by the week's end so you'll have it in time for the holiday season.sper sa se tina de cuvant.....totusi vroiam mai mult itouch-ul, da' si cadoul asta merge
Thanks again for your patience and for being part of Lockerz in these early days. We're looking forward to introducing you to amazing new features, as we get ready to launch the official site in early 2010.
Best,
The Lockerz Crew
![]()
imi trimite 50 de $ in contul de paypal...pai da ca cica itouchul o fost over-redeem-at asa de mult incat nu mai aveam pt minesi mi-a anulat comanda cu toate ca eu am dat redeem in 23 noiembrie destul de rapid
Oh man that's such horsepoop. Cum poti sa valorifici un iPod Touch cu un card de 50$ ? lol
mda, pai acest "cadou" este modul lor de a-si cere scuze pentru anularea comenzii...ma rog oricum am toate punctele si la urmatorul restock o sa dau redeem la ps3, daca si la asta apar ceva probleme...i'm out, game over.
nu....mi-au spus numai ca itouchul care l-am luat eu nu mai era in stock si ca imi dau un amazon e-gift card de 50 $ ca si scuze.
@vTGS: sti cumva mai multe informati?? trebe sa le trimite lor contul?? sau cum ne pun bani?? ca nu inteleg...
p.s. am primit si eu acelasi mail
Nu stiu cum fac....nu am mai avut deaface cu paypal pana acum, poate ne trimit mail sa le spunem username-ul contului(email address) sau poate presupun ca e acelasi cu email-ul de login de la lockerz si nu ne mai trimit niciunul, numa'ne trezim cu banii in cont.Sincer...no ideea, numai presupuneri.
P.S Eu le-am trimis mail la [email protected] sa le spun username-ul contului de paypal(am acelasi username ca si la lockerz da'nu se stie niciodata....cu lockerz).
Cu PayPal normal dai voi la request money , si scrieti aklo mailul lor , dupa care va trimite banii , si scrieti acolo cati bani vreti de la ei
stiu ca nu sunt exact la subiect, dar poate ma poate ajuta cineva...cardul care il am eu este "Only in Romania" (l-am facut pentru alocati), si nu il pot folosi pentru asta...de ce am nevoie sa pot primi bani?? si mi-l pot face si daca nu am 18 ani?? mersi!
eu am un card Mastercard Mondo (dinala galben cu numerele scoase in relief ) . ala ii un pt orice . Am comandat tot felu de chestii din america cu acel card . Cred ca tu ai cardul simplu de la Mastercard (ala albastru ) . Fa-ti un mastercard mondo si cred ca o sa fie bine![]()
Bookmarks