Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 148 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 ... LastLast
Results 861 to 880 of 2956

Thread: Lockerz

1. #861 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    atunci de ce ai mai trimis ?

2. #862 SP
    Member vTGS's Avatar
    azi am primit emailul acesta:
    Dear Lockerz Member,
    We're writing to give you an update on your gift from Lockerz. As many of our members have requested an alternative to the E-Gift card, we're pleased to let you know that we're also offering a gift of $50.00 (US dollars). We'll deposit this directly into your PayPal account. There are no fees added on to this. We'll make the deposit into your account, and if you don't have a PayPal account, you can easily set one up (click Sign up).

We'll be delivering these gifts to you by the week's end so you'll have it in time for the holiday season.
    Thanks again for your patience and for being part of Lockerz in these early days. We're looking forward to introducing you to amazing new features, as we get ready to launch the official site in early 2010.
    Best,
    The Lockerz Crew

sper sa se tina de cuvant.....totusi vroiam mai mult itouch-ul, da' si cadoul asta merge

3. #863 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Pai si pana la urma iti mai trimite si premiul initial sau doar chestia asta cu 50$ ?

4. #864 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Deci in loc de un iPod Touch iti dau $50?

5. #865 SP
    Member vTGS's Avatar
    imi trimite 50 de $ in contul de paypal...pai da ca cica itouchul o fost over-redeem-at asa de mult incat nu mai aveam pt mine si mi-a anulat comanda cu toate ca eu am dat redeem in 23 noiembrie destul de rapid

6. #866 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    E mai bine decat nimic...

7. #867 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Oh man that's such horsepoop. Cum poti sa valorifici un iPod Touch cu un card de 50$ ? lol

8. #868 SP
    Member vTGS's Avatar
    mda, pai acest "cadou" este modul lor de a-si cere scuze pentru anularea comenzii...ma rog oricum am toate punctele si la urmatorul restock o sa dau redeem la ps3, daca si la asta apar ceva probleme...i'm out, game over.

9. #869 SP
    vTGS:Ti-a zis cand ai primit anularea comenzii ca esti cheater?

10. #870 SP
    Member vTGS's Avatar
    nu....mi-au spus numai ca itouchul care l-am luat eu nu mai era in stock si ca imi dau un amazon e-gift card de 50 $ ca si scuze.

11. #871 SP
    Mie mi-au bagat textul cum ca as fi cheater...am facut doar 13 id-urinu e asa de grav

12. #872 SP
    Member vTGS's Avatar
    si ti-au luat si punctele?

13. #873 SP
    Nu,punctele sunt la locul lor(si sper sa ramana acolo)

14. #874 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    @vTGS: sti cumva mai multe informati?? trebe sa le trimite lor contul?? sau cum ne pun bani?? ca nu inteleg...

p.s. am primit si eu acelasi mail

15. #875 SP
    Member vTGS's Avatar
    Nu stiu cum fac....nu am mai avut deaface cu paypal pana acum, poate ne trimit mail sa le spunem username-ul contului(email address) sau poate presupun ca e acelasi cu email-ul de login de la lockerz si nu ne mai trimit niciunul, numa'ne trezim cu banii in cont.Sincer...no ideea, numai presupuneri .

P.S Eu le-am trimis mail la [email protected] sa le spun username-ul contului de paypal(am acelasi username ca si la lockerz da'nu se stie niciodata....cu lockerz).

16. #876 SP
    Quote Originally Posted by vTGS View Post
    Nu stiu cum fac....nu am mai avut deaface cu paypal pana acum, poate ne trimit mail sa le spunem username-ul contului(email address) sau poate presupun ca e acelasi cu email-ul de login de la lockerz si nu ne mai trimit niciunul, numa'ne trezim cu banii in cont.Sincer...no ideea, numai presupuneri .

P.S Eu le-am trimis mail la [email protected] sa le spun username-ul contului de paypal(am acelasi username ca si la lockerz da'nu se stie niciodata....cu lockerz).
    eu nu trimit nimic pana nu imi cer...

17. #877 SP
    Banned Rapto2_gas's Avatar
    Cu PayPal normal dai voi la request money , si scrieti aklo mailul lor , dupa care va trimite banii , si scrieti acolo cati bani vreti de la ei

18. #878 SP
    stiu ca nu sunt exact la subiect, dar poate ma poate ajuta cineva...cardul care il am eu este "Only in Romania" (l-am facut pentru alocati ), si nu il pot folosi pentru asta...de ce am nevoie sa pot primi bani?? si mi-l pot face si daca nu am 18 ani?? mersi!

19. #879 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    eu am un card Mastercard Mondo (dinala galben cu numerele scoase in relief ) . ala ii un pt orice . Am comandat tot felu de chestii din america cu acel card . Cred ca tu ai cardul simplu de la Mastercard (ala albastru ) . Fa-ti un mastercard mondo si cred ca o sa fie bine

20. #880 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Cred ca e cea mei elaborata tzeapa pe anul asta acest lockerz.com

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 148 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 ... LastLast