Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 148 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 145 ... LastLast
Results 881 to 900 of 2956

Thread: Lockerz

1. #881 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    nu stiu ce consideri tu o tzeapa . Avand in vedere ca au dat tricouri si skinuri de i phone la lume poti spune ca nu ii tzeapa . Tzeapa puteai sa zici ca era daca promiteau nu stiu cate lucruri si nu dadeau nimic , sau in cel mai rau caz iti luau ei banii tai de pe card . Si inca nu stim care ii faza cu aia 50 de dolari. daca o sa ii trimita sau nu . Daca o sa primesti 50 de dolari atunci nu poti sa zici ca ii o tzeapa . Ii mult mai bine 50 de dolari decat 0 lei. Asai ?

2. #882 SP
    Member bartonn's Avatar
    LOCKERZ Wednesday updates: 1) If you want to apply to be a member of our LAB (Lockerz Advisory Board), you have until midnight tonight (Eastern Time) to apply at [email protected]. Among other cool opportunities, the LAB gets to test Lockerz new features and platform as well as serve as moderators on our upcoming forums; 2) St...ay tuned to the hallway this week for some holiday surprises:-)

3. #883 SP
    Member liviu15's Avatar
    Cand o sa mai fie restock ca sunt curios daca imi trimit si mie ca nu am facut ptz legitim?

4. #884 SP
    Member bartonn's Avatar
    Pai poate pe 27 sau 31.

5. #885 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    nu stiu ce consideri tu o tzeapa . Avand in vedere ca au dat tricouri si skinuri de i phone la lume poti spune ca nu ii tzeapa . Tzeapa puteai sa zici ca era daca promiteau nu stiu cate lucruri si nu dadeau nimic , sau in cel mai rau caz iti luau ei banii tai de pe card . Si inca nu stim care ii faza cu aia 50 de dolari. daca o sa ii trimita sau nu . Daca o sa primesti 50 de dolari atunci nu poti sa zici ca ii o tzeapa . Ii mult mai bine 50 de dolari decat 0 lei. Asai ?
    Au promis iphone-uri, wii-uri si cate alte tampenii si au trimis in schimb tricouri, daca tie ti se pare un business legit esti destul de naiv. Enfin..probabil daca esti in scoala generala sau liceu si nu ai alte venituri dar ai timp de pierdut la dispozitie merita deranjul

O sa imi schimb parerea cand o sa vad macar un singur item care valoreaza mai mult de 2$ primit de cineva de aici

6. #886 SP
    Member bartonn's Avatar
    LOCKERZ Twas the night before Christmas and all through the Lockerz house, not a creature is sleeping, not even a (computer) mouse. All our elves (and even Odyss) have been working hard on amazing holiday surprises for our members. The fun starts tomorrow so be sure to check the hallway for updates throughout Christmas day! We... promise you'll be singing Cha-Ching as you celebrate the holidays with Lockerz.

hmm maine seara sa fie cumva redeemul?

7. #887 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Eu oricum stau ''tuned all the night''!

8. #888 SP
    Member bartonn's Avatar
    Eu sunt plecat la tara toata ziua si nu am pc acolo damn ce noroc am.Poate reusesc sa intru dupa tel.Oricum Craciun Fericit tuturor si bafta la redeem( daca e sa fie maine).
    Poate si maine o sa bage "Double PTZ for dailies" on this holiday..nu ar strica 12 PTZ-urii ziele astea

9. #889 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Eu zic ca maine se lanseaza site-ul.

10. #890 SP
    Member bartonn's Avatar
    Pai daca maine se lanseaza saitu nu trebuia sa fie offline pentru final update(cred)??Sa vad ce surprive ne vor aduce si daca se merica se mai continui sa stringii puncte.

11. #891 SP
    Sau poate o sa dea ceva ptz in plus si o sa ne bage inca o data tombole cu diferite premii.

12. #892 SP
    Member AC DC's Avatar
    si voi la fel?

13. #893 SP
    Member bartonn's Avatar
    wtf? eu nu am primit.Am raspuns la intrebare azii dim si aveam 4ptz-urii.damn...

App voi pentru ce optatii acuma?La ce faceti redeem?Eu am 374Ptz-urii si vroiam sa iau Guitar Hero 5 -Ps3 dar nu prea mai ma incanta si cred ca o sa imi iau un 1-2 jocurii si daca se dovedesc a fii seriosii strang puncte pentru un MacBook

Ps : poate surpriza de maine produse moka pentru primele 2,000 userii care fac redeem sau ieftinesc produsele cu 50% asta da surpriza

14. #894 SP
    Member AC DC's Avatar
    Eu am 460 ptz si vreau Rockband bundle LTD edition - xbox 360

15. #895 SP
    Eu an 773ptz si vreau sa iau un PS3 Slim

16. #896 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Eu nu vreau mai mult decat GH5

17. #897 SP
    Banned Rapto2_gas's Avatar
    un PSP sau Wii

18. #898 SP
    Cate ptz ai?

19. #899 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Eu am 453 de pointz si sper la un Wii si la un PSP, cer pre multe ?

20. #900 SP
    Banned Rapto2_gas's Avatar
    Quote Originally Posted by USSJBogdan View Post
    Cate ptz ai?
    Am 232

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 148 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 145 ... LastLast