Apropo,cate Ptz aveti si ce doriti sa cumparati de ele,avand in vedere ca se apropie 15 octombrie...Eu am momentan 201 si sper sa iau un PSP sau un Wii.
Apropo,cate Ptz aveti si ce doriti sa cumparati de ele,avand in vedere ca se apropie 15 octombrie...Eu am momentan 201 si sper sa iau un PSP sau un Wii.
am si eu cateva nelamuriri, mi-am facut si eu cont acum pe site si deocamdata am 23 de puncte. am voie sa raspund la intrebarile acelea si din zilele trecute? unde ma uit sa vad ce premii pot sa iau? ce se intampla pe 15 octombrie?lol
1.Ai voie sa raspunzi la intrebarile din zilele precedente dar nu primesti puncte
2.Te uiti la Reedem
3.Pe 15 octombrie se reinnoieste stocul de premii
aha si cate produse au intr-un stoc? trimit in romania? si chiar se dau premiile acestea doar pentru puncte? a castigat cineva?
Uite...eu nu stiu multe despre site...adica sunt membru de ieri...castigatori exista... just Youtube it ... in romania nu stiu daca trimit
Exact cate din fiecare, nu se stie. Au totusi o gama variata de electronice si jocuri. Chiar se dau premiile, cica. Nu se stie daca trimit si in RO, cei ce au ajuns VIP si au primit un tricou, l'au primit si in Romania, lista exacta cu tari in care se trimite o sa apara pe 15.
Daca Romania nu e pe lista,eu voi trimite punctele la un centru de copii autisti.
50 ptz = 35$
Nu ca comandati jocuri sau console.Le cumparati degeaba.
1.Sunt NTSC
2.Vine cu adaptor de America pentru priza.
Mai imi trebuie 3 puncte pana la 100 si mai am nevoie de 6 oameni pana la z-list member.
Bookmarks