Theodor01: Acel iPod e mai scump. Jocurile sunt doar 100 PTZ, nu mai e nici o sansa sa prinda cineva.
Theodor01: Acel iPod e mai scump. Jocurile sunt doar 100 PTZ, nu mai e nici o sansa sa prinda cineva.
sa fie data viitoare cu noroc ....
acum asa a fost sa fie.
am incercat pe 3 browsere diferite si 2 account-uri diferite care nu au nici cea mai mica legatura intre ele si ma duce la prima pagina.
e un blestem
...nu merge pentru că produsele alea-s luate. Nu arată pe site...dar sunt luate deja. Acuma am �ncercat la c�teva filme și mi-a apărut să le iau. Le ia naiba...dar am făcut test și de mers...merge.
Nu am apucat sa prind wii-ul sau Assassin's Aceed 2 dar am luat un guitar hero 5 ps3 dar am gresit codul postal sper sa nu conteze prea mult
acuma numai am puncte
---------- Post added 01-01-2010 at 12:14 PM ----------
a primit cineva confirmare la redeem-ul facut?
eu am dat redeem la un film...sa vad macar daca merge
nu am primit nici email iar toate ptz urile mi le-au pus inapoi..
lockerz=bulls...
da cred ca nu s-au luat inca.Poate dupa confirmare sa ne ia punctele.Eu nici mail nu am primit de la lockerz ca sunt zlister.Dar sa vad poate am noroc cu asta si ajunge acasa si asa am gresit codul postal.
ca sa ridici premiul...
sa luam treaba asa: am pus la site adresa X unde locuiesc insa in buletin am adresa Y.
premiul merge ridicat oricum sau numai la adresa din buletin?
Probabil doar la adresa din buletin.
LE:Also am dat redeem la Nip Tuck Complete Third Season. No mail ,no ptz reduced.
Cred ca poti ridica premium si dupa alta adresa atata timp cat e pe numele tau.Dar au dublat PTZ-urile cel putin eu am luat 8PTZ-urii la intrebarea de azi.Acuma sa vedem cand e urm redeem si cum va fii.
Bookmarks