Ca de obicei nu am fost prezent nici la restock-ul acesta la 1 a fost? cred ca eram prea beat sa mai intru am intrat abia peste 2 ore.
Ca de obicei nu am fost prezent nici la restock-ul acesta la 1 a fost? cred ca eram prea beat sa mai intru am intrat abia peste 2 ore.
da o ora ff nepotrivita.Eu am intrat la 00.10 - 15 max si nu am mai prins nici wii,nici psp abia am reusit sa iau Guitar Hero 5 si m-am grabit sa scriu si adressa si am scriis si codul postal gresit
bartonn,a mai scris un tip de pe facebook ca a luat si el GH5 PS3,acuma sa vedem la cine ajunge.
eu inca nu mi`m primit shuffle`ul de la ultimu restock si nici tricoul si sunt Z-lister de muult timp
si nu mi`a dat 100 ptz
EU nu am primit tricou de zlister. Nici 100 de puncte. Vezi, probabil sunt punctele pe care nu le-ai primit pana acum, de la intrare pe site sau intrebari.
Presupun ca mi-au dat 100 de puncte. Eu stiu ca aveam 441 (mi-am si notat in telefon innainte sa plec lol) si acuma cand am intrat vad ca am 549. (am raspuns azi la daily)
si mi-e mi sa parut ca am ceva puncte in plus...dar am zis ca na...am uitat eu cate aveam...dar acuma ca zici tu de 100ptz...chiar 100ptz am si eu in plus...![]()
dati o invitatie si la omul asta
email: [email protected]
Am primit confirmare pentru premiul la care am dat redeem. Acum ramane de vazut daca si ajunge.
eu pe 15 Februarie...(pe 15 Ianuarie nu pot participa la restock deoarece sunt pe drum spre Austria..
daca va fi update atunci voi comanda PS3 dar am o intrebare.. sa zicem ca prind updateul comand imi ajunge PS3si dupa ce jocuri vor merge daca consola este NTSC.. adica astea din Romania (pal) pp ca nu vor merge..
dar de as putea sa cumpar Jocuri NTSC?(site`uri persoane?)
PS3-ul este region-free la jocuri; poti sa iei jocuri de unde vrei ca iti vor merge.
Si nu stiu de ce zici ca o sa fie redemption pe 15 pentru ca nu s-a anuntat nimic si nici n-o sa se anunte. O sa fie la fel ca cel de Revelion. De asemenea, asta din Ianuarie o sa fie ultimul inainte de lansarea site-ului, dupa aceea premiile o sa coste de 4x mai multe PTZ.
Si cam pe la cand sa ne asteptam si noi la un restock un ianuarie ? Voi cam cand credeti ca va fii ?![]()
Bookmarks