1027 deocamdata
LOCKERZ Thanks for the love! We're stoked about the site improvements, and we're glad that you are too. An update on invites: some of you might think that you are missing some invites that we're accepted during our upgrades. Don't worry--you've gotten the PTZ in the system-- the names will appear soon. And remember: this ...is just the beginning of all the good things that are coming your way from Lockerz in 2010:-)
OMG Mi'a venit Ipodul.E micuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut de tot!Pun poze imediat.Sunt oricum incantat de ''achizitie''.A trebuie sa platesc 44 lei.
Sa platesti 44 de lei noi sau vechi si asteptam pozele sau daca se poate un video cu unboxing-ul.
44 Lei aka 440.000 Lei Vechi.
Unboxing,am unul dar nu e cand desfac cutia pentru ca are o mie de prostii lipite si dura mult.Am filmat dupa.
Poza:
http://i48.tinypic.com/z5p1y.jpg
Nu am pusa attch. pentru ca poza e prea mare si daca o fac mai mica se pierde din calitate!
Theodor, stii cumva ce a reprezentat acea suma de 44 lei? Transportul sau un procent din valoarea pachetului?
nu stii cu ce a venit ? Cu posta normala sau UPS... ca se laudau ca premii mai mari decat iphone skins trimit prin UPS. Iar daca e prin posta, ma mir ca s-au miscat asa repede
Scrie asa:
Descrierea Marfurilor: Ipod
Valoare vamala:233
Taxa vamala % :19
Cuantum in lei: 44
UPS.
Bookmarks