Eu consider ca s-a facut o greseala redeemul asta.Ei trebuiau sa trimita premiile sub forma de gift si sa nu se plateasca nici o taxa,cum au facut si in lunile trecute.Probabil ca au uitat/nu au vrut sa le treaca sub forma de gift...
Eu consider ca s-a facut o greseala redeemul asta.Ei trebuiau sa trimita premiile sub forma de gift si sa nu se plateasca nici o taxa,cum au facut si in lunile trecute.Probabil ca au uitat/nu au vrut sa le treaca sub forma de gift...
Pai a primit cineva din Romania sau cineva din afara USA un produs de la lockerz sub forma de gift?ma gandeam ca numai americani primesc sub forma de gift. oricum nu e mult 450mii pe un Ipod Shuffle
Pai eu cand am primit skinul pt Iphone am platit 20mii sa il pot ridica si m-au pus sa il desfac
Wow, sunt unii din Romania care au primit Xbox-uri:
[ROMANIA] xbox 360 elite received DEC RESTOCK - Lockerz Forum
Xbox360 Elite Received ( From 31 December redemption ) [Romania] - Lockerz Forum
Sper sa-mi ajunga si mie jocul zilele astea.
Da dar si ei au platit 165 respectiv 170 Roni pentru a ridica coletul.
Theo ai reusit sa vb cu nou Ipod Shuffel?
Pai nu mai conteaza iti dai seama dar eu ma referam ca toot trebuie sa platesti indiferent de produs-ul pe care il primesti.Nu cred ca mai trimite cei de la Lockrz pachetele sub forma de GIFT ca doar e criza
Ieeei nici acuma nu primesc nimic pentru o singura invitatie stupida
azi a fost taicamio la posta si mi-a ridicat pachetu . Cu alte cuvinte . Mi-a sosit tricou . Ii dragutz si incredibil da imi vine perfect . Si cum a zis si Flavius cand ii urmatoru redeem , ca sa stiu daca mai am timp sa strang puncte pt un xbox
Wow. Nu ma asteptam chiar sa primeasca cineva ceva, dar totusi am strans puncte ca poate poate; cine stie? lol
La urmatorul restock tintesc un PS3 si nu mai ratez o zi. lol
Bookmarks