@Mika . asa si eu. numai ca eu vreau xbox
. Da primul lucru care fac cand vin de la scoala ii sa intru pe lockerz ca cine stie poate uit sa o fac si fiecare zi e pretioasa (8 puncte what the hell
)
@Mika . asa si eu. numai ca eu vreau xbox
. Da primul lucru care fac cand vin de la scoala ii sa intru pe lockerz ca cine stie poate uit sa o fac si fiecare zi e pretioasa (8 puncte what the hell
)
La mine primul lucru de dimineatza,dupa ce aprind PC-ul este logarea pe Lockerz, si dupa aceea Dailies![]()
S'a mai deschis un site exact ca Lockerz,LifeClickz.Sunt produse bagate tot timpul.E deschis de 4-5 zile.Vreti invitatie?
cei interesati postati aici emailulsau dati pm
LE: Sry pt double post..mi-a picat netul ..am editat acum![]()
Vreau si eu o invitatie pe LifeClickz,[email protected],mersi
Din cate am vazut , pe LifeClickz iti poti face cont si fara invitatie . Is that right ? Intreb , pentru ca nu mi-am facut ... dar ca idee .
si pe liclicks ii faza aia ca primesti puncte daca inviti oameni sau ai ceva bonusuri ?ca stiu ca eu am innebunit lumea cu lockerz pana am avut 20 de invitati
![]()
LOCKERZ Good morning members from Lockerz HQ. 1) we're hard at work on our entertainment launch for you in February--when you'll be able to earn PTZ by watching cool videos or trying out a new game on the site. 2) Yes, there will be a January redemption before the end of the month.
Avem restock.
Bookmarks