Asta cu Z-lister o stiam, ca trebuie sa inviti 20 de persoane , dar nu eram sigur cam in cat timp ajunge.
Asta cu Z-lister o stiam, ca trebuie sa inviti 20 de persoane , dar nu eram sigur cam in cat timp ajunge.
Traducerea este: un roman este LAB member la Lockerz.
LAB = Lockerz Advisory Board
The Lockerz Advisory Board blog.lockerz
Un printscreen al cuiva care a primit tricou , ceva , cu modul de completare al adresei se poate ?
woow dwn3d
Intorsura Buzaului?cam cum e vremea pe acolo?
on..
cam in cat timp vin premiile?cele de la redemu pt zlisteri v-a venit?
aaa
si aia din LAB ce fac?cu ce se ocupa ei mai exact?
am comandat un mouse-pad la redeemu de la z-list si inca nu a venit... le-am trimis mail . nimic..
off: nu intreba iesi afara si iti ingheaza mucozitatiile instantaneu. deci nu te-as sfatuii sa dai pe aici ca sunt -34 Grade
am o intrebare.. azi m`am intors din Austria( am plecat pe 14 ian.) si acuma am vazut in cutia postala un mandat ........
"Va informam ca ep adresa dv. a sossit coletul extern din USA
Vamuirea si predarea se vor efectua in prezenta dv. programata in ziua de 22 01 10 intre orele 9-14 fiind necesare buletinul de identitate si achitarea taxelor postale si vamale corespunzatoare.
Program de distribuire LUNI MIERCURI SI VINERI ORELE 9-14
Oficiant"
daca ma duc maine il mai gasesc ....... este vorba de tricou
ac dc
ti-ar place....ps3
sansele sun ..infime
poate doar cu acele "vouchere" pe care le platesti inainte si ai asigurat un premiu intr-un anumit interval de puncte...
luma abea ia ipod-uri...
console am vazut doar pe youtube cum le desigilau..
si eu astept sa iau tot un ps3 da nu prea cred desii sper daca te uiti cu un post mai sus AC DC dai de tricoul meu am 745 PTZ :X
Nu mai fiti asa pesimisti...sanse infime? hai sa lasam chestiile astea in urma ....cu totii putem lua ceva daca suntem pe faza . Avem sanse pentru ca multi au luat ceva in restockul din decembrie(premii atat mari cat si mici) deci punctele lor au scazut asa ca nu pot lua un premiu care are o valoare mare..cum ar fi consolele sau itouch-urile noi+ ca sunt mai multi non-zlisteri decat.....z-listeri asta inseamna ca nici ei nu au asa de multe puncte. Fiecare dintre noi are toate sansele , trebuie sa fii atent si sa ai totul pregatit(auto-filler, browser rapid...bine asta tine si de conexiunea la net, etc.). Eu am reusit sa i-au un itouch in noiembrie dar mi l-a anulat si asa am primit 50$, in restockul din dec. nu am fost pe faza dar un prieten a fost si asa i-a venit lui un xbox elite . Asa ca noroc tuturor la restockul acesta!
auto-filer ? browser rapid ? la ce te referi ? adica ni le poti da si noua (auto-fileru) si sa ne "instruiesti" ?
Bookmarks