da dar mai ieftine si alea sunt laptopuri nu notebookuri
Cum se foloseste autofill face cineva un tutorial scurt?
da dar mai ieftine si alea sunt laptopuri nu notebookuri
Cum se foloseste autofill face cineva un tutorial scurt?
Nu stiu daca au fost si mai ieftine ..
Eu am doar 164 ptz nu are rost sa ma incurc pt nimic.Doar la jocurile de xbox360 daca nu erau NTSC
sunt NTSC RF sigur
NTSC Region Free...
alea de pe lockerz pot fi NTSC Region Locked
mi- a luat-o inainte trickz:d
AM o intrebare.. ce trebuie sa completez la Lockerz cand dau comanda .....sa zicem ca prind restock si acolo trebuie sa completez niste campuri..care sunt acelea?
Trebuie sa mai scri inca o data adresa si toate cele, sa le comfirimi. Cel putin eu aia a trebuit sa fac, cand am luat Wii-ul (care nu l-am luat defapt )
eu vreau exact ce trebuie ca sa bag in autofill
Am luat de pe un site .. nu cred ca pot sa ii spun numele un program care iti verifica din 3 in 3 minute daca s`a schimbat ceva pe pagina de redeem si daca se schimba incepe o alarma
If you don't feel like competing with other Lockerz members for your dream prize during redemption, once again we're offering you the chance to reserve your prize using PTZ.
Prizes worth 0-250 are 1,500 points
251-500 = 2,000 points
501 - 750 = 2,500 points
751 - 1000 = 3,500 points
1000 - 2500 = 4,500 points
On redemption day, just go to "Guarantee Your Prize" under Experiences. And remember, all prizes are subject to availability and eligibility.
WTF?
daca nu reusesc sa prind nimic nici de data asta, cred ca asa o sa si fac, strang 1500 si imi iau un Wii...
Lockerz Checker - Lockerz Forum
eu am inteles ca el isi face treaba singurel
Bookmarks