deja am emotii )
Lockerz January 2010 Gifts Restock Redemption Countdown astia zic ca e la 12 noaptea lol .. peste 2 ore si 4 min
cine imi da si mie un tip de adresa din buletin ?? ca am inteles ca trebuie sa scriem adresa exact cum e in buletin...iar eu nu am buletinu la mine azi si nush cum e acolo.
mama cred ca sta toata lumea cu ochii in gura si intreaba oooooooooooo oare acu e restock si 3 mil de oameni dau refresh in acelasi moment lol
Bun,deci cine stie exact cum arata aceea pagina unde trebuie sa completezi datele,mai exact ce anume trebuie sa completez?(str,jud,state,?)
ma la Address 1 : pui Strada si numarul ex : Str. Mihai Viteazu Nr.164
si la Address 2 : Blocul cu numaru lui,etaj,scara,apartament
As we get ready to launch PLAY, we're busy filming our first original webisode. For a sneak peek, go here.
1 minute ago
Nu inteleg de ce va agitati cu address 1 si address 2 cand zice clar aici ca nu e pentru noi :
We apologize for any confusion that our address update caused--it was intended for US/Canadian addresses. If you are in a country other than the U.S. or Canada, please use the typical format for your country. EVERYONE should use standard English letters (no symbols). Thanks!
"As we get ready to launch PLAY, we're busy filming our first original webisode. For a sneak peek, go here."
Deci baieti lucreaza la altceva, nu cred ca avem azi restock...
Mai asteptam 2 ore. lol
Currently Active Users Viewing This Thread: 21 (19 members and 2 guests). Haha.
Bun, mai am timp sa vad ceva episoade din Bleach... Voi in momentul cand ati trimis mesajul si ati apasat submit la el, va revenit tot pe acel site cu toate casutele goale. Asta presupun ca inseamna ca a fost trimis. Stiu ca par acuma ca un noob, dar cu Lockerz nu-i nimic sigur ...
Bookmarks