Si eu am luat PayPal $25 la 300 PTZ. Gift certificare Amazon.co.uk 50 lire costa 250 PTZ, dar era fresh out. lol
Decat nimic...
Dj andrei zii sa dea click dreapta si "reload" ca si eu am patit la fel si nu-mi aparea
Pana la urma mi-am luat 25$
25$=300PTZ-urii nu 200.Au pus 10000mii de PayPal cash Money in loc sa puna toate produsele sau celelalte produse de la redeemurile trecute
25$ "Sorry, it looks like that product just ran out of stock! Please choose another." big joke .
Nu am apucat sa i-au nimic..vroiam un macbook dar era fresh out cand am vrut sa-i dau redeem, si pana m-am intors sa i-au un xbox sau ps3, all gone. Parerea mea este ca au avut foarte putine premii restockul acesta de aceea s-au dus toate asa de repede(ma refer la premiile gen macbook-uri,console,ipods, premiile care chiar meritau luate). Lockerz s-a concentrat sa puna cat mai multe premii paypal si au lasat celelalte premii in vant, cred ca si acuma mai poti da redeem la paypal de 25 $...nasol ce sa-i faci...moving on i guess.
la urmatorul redeem . sper sa prind macar 25$ ...am o colega prin care iau de pe ebay cu paypall... ii las ei 5 si cheltui 20 pe un pokemon diamond posibil
l-au inchis...oare o sa mai fie un redemption in feb sau o sa lanseze site-ul cum au zis ei initial sunt chiar curios( da stiu ca au zis ca acesta va fi ultimul redemption da' nu se stie...site-ul trebuia sa se lanseze oficial in toamna anului trecut so who knows ).
Mie mi-au dat punctele inapoi F*** Lockerz
------------------------------------------------------------------------------------
Dau contul meu de Lockerz primului care va zice ca il vrea.
Sunt Z-Lister.
878 PTZ
Redemption update on the hallway right now. Thanks to everyone who took part! 6 minutes ago from web @twitter
lol?
Bookmarks