Puteti sa vedeti ce premii vor fi la redeem, buna ideea asta
![]()
Uitati aici link-ul : Lockerz Reedem February 2010
A comandat cineva o consola? Daca da, a fost trimisa?
Pot comanda mai multe lucruri la un singur reedem?
O chestie interesanta pe care am observat-o si care ma face sa cred ca redeemul nu o sa fie Duminica. Printre premii se gasesc si jocuri (Heavy Rain si Dante's Inferno PSP) care se lanseaza la sfarsitul lunii. Daca nu le au pe stoc pana atunci cum o sa stie cate bucati sa puna la redeem? Sau daca le comanda cineva o sa trebuiasca sa astepte in plus pentru a le putea primii.![]()
Si eu sunt curios, cum iti dai seama ca e redeem ? De-asemenea, sunt curios daca de fiecare data dureaza asa de putin un redeem, de ordinul zecilor de secunde. Voi cum faceti sa prindeti ceva ? Dati refresh la pagina toata seara cand se presupune ca va fi "actiunea" ?
da cand se aude ca va fi stai pe site,dai redeem pe lockerz colo sus
unde naiba ar putea fi ? doh
Lucrurile calumea de valoare se duc imediat dar cele de valoare mica a udrat si 30 de minute
Au fost cativa pe aici care i-am auzit ca au prins 25 de dolari
Pai nu am zis ca nu stiu unde trebuie sa stai. Oricum, mersi de ajutor, dar "doh-ul" ala acolo e pus aiurea, ma rog...
Si eu cred ca la fel am sa fac. Intru acum cat mai dureaza pana strang un numar de puncte mai ok si apoi, daca reusesc sa prin un redeem vreodata, gata, atat va fi.
ma poate lamuri si pe mine cineva de aici pe PM cu cateva intrebari in leg cu lockerz? Ms !!!
Bookmarks