De ce uni oameni vand conturi de lockerz la pret de nimic?Cand cu bani aia isi pot lua o gramada de chestii?
De ce uni oameni vand conturi de lockerz la pret de nimic?Cand cu bani aia isi pot lua o gramada de chestii?
pai de o jumatate de an apare o data pe luna premiile si dureaza doar 1 minut
lumea sa cam saturat
au promis de foarte mult lansarea site-ului calumea,incat sa fie produsu oricand,dar puncte mult mai multe sa dai ep ele
sa primesti si puncte mai multe vizualizand video sau ce vor mai lansa
in stanga iar ceva comming soon
sa cam satturat lumea sa tot astepte
sall all...sa intzeleg ca la acest redeem iti trb ptz ca sa poti sa "prinzi" lucrurile alea...asa ca io cu 8 ptz nam ce cauta acolo nu??
Da dar daca dai mereu refresh si stii exact la ce ora e, ca presupun ca se da na,n-ai cum sa nu prinzi cred eu.
acum o saptamana am primit e-mail de la ei cum ca , sa imi verific adresa pana pe 8 februarie, cea ce am facut si ca din 8 in 3-5 zile lucratoare imi vor trimite pe mail confirmarea ca miai trimis, dar nam primit nici un e-mail , ma poate ajuta cineva?
Asta mi-au zis si mie:sa pun codul postal ca sa poate sa imi trimita tricoul.L-am pus dar nu am primit nici un mail de confirmare...Poate ca este deoarece sunt Z-Lister din septembrie si am primit deja un tricoulol
Eu stau pe strada traian 20,am gasit ca cod postal :900743.
Am luat de aicea,o fi bine?Coduri Postale : bine ati venit
Lockerz Z-listers: If you've made Z-List in the past month and your address is filled out in your settings -- good news! This week we sent 10,000 orders to our warehouse to get filled next week. Thanks for your patience as we get these shirts out to you.
acum chiar daca nu am primit confirmarea astep sa vad daca primesc tricoul
Bookmarks