Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 42 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 835

Thread: Your Desktop Screenshots

1. #181 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    waka waka waka...i haz a new wallpaper on ma desktop
    Attached Images Attached Images desk.jpg

2. #182 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    ^nice desktop desi mie unu nu-mi plac milioane de icoane pe desktop trebuie sa admit ca ai potrivit totul bine .

Mici modificari la al meu dock-ul devenea prea mare sa-l tine pe lateral lol.
    Attached Images Attached Images untitled-1.jpg

3. #183 SP
    Pacat ca dispare butonul "edit" chiar si cand ai ultimu post ca as fii dat un edit acuma
    Attached Images Attached Images untitled-5.jpg

4. #184 SP
    New (mia luat ceva da zic ca ii acceptabil ):
    Attached Images Attached Images untitled-3.jpg

5. #185 SP
    Okami mood
    Attached Images Attached Images untitled-3.jpg

6. #186 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    ale naibii de infantile si urate

7. #187 SP
    Scuze de offtopic dar vad ca uni nu se pot abtine sa nu fie troli pana la capat daca ai chef de flamebaiting nu ai decat dar nu cu mine, cu alte cuvinte Sekhemet welcome to my ignore list .
    Attached Images Attached Images sek-1.jpg

8. #188 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Nu am nimic cu tine Strike105x, dar ar trebui sa postezi cum arata desktopul tau (Nu pozele schimbate zilnic). Sincer eu sunt curios cum arata si la altii, dar la tine arata la fel numai ca difera pozele "infantile". Eu observ ca iti place sa te joci in Photoshop si exista o arie dedicata. Nu o lua in nume de rau, dar "Your Desktop Screenshots" a devenit "Spambox-ul" tau personal de ceva vreme.

9. #189 SP
    As fii deacort dar cu exceptia poate a trei imagini, layout-ul, aranjamentele, icoanele sunt schimbate cam de fiecare data (imi place eye candy-ul la desktop si il schimb mai des ca alti si cand zic ca il schimb nu ma refer numa la wallpaper) dar daca deranjez nici o problema pot sa numai postez dar asta se poate spune si frumos.Dar zicand ca "Your Desktop Screenshots" a devenit "Spambox-ul" meu personal este exagerat deoarece am stat ontopic si desktop-urile nu au fost identice, iar daca as fii avut posibilitatea editarii ultimului post as fii facut aia si adaugam numa screen-uri in plus.

10. #190 SP
    Quote Originally Posted by Strike105x View Post
    As fii deacort dar cu exceptia poate a trei imagini, layout-ul si aranjamentele sunt schimbate cam de fiecare data dar daca deranjez nici o problema pot sa numai postez dar asta se poate spune si frumos.
    "deacort" = de acord (banuiesc). Nu zic te opresti din a posta ce-ti place. Eu inteleg ca tu le faci si esti mandru de lucrarile personale, dar poti incerca si altceva decat "anime chicks" ca ne dor ochii . Si sekhemet nu a vorbit urat cu tine, doar si-a exprimat parerea. Iar ca artist ar trebuii sa te obisnuiesti sa respecti parerile oamenilor (unora le place, altora nu). Eu astept sa vad si alte realizari in Photoshop diferit genului "anime". Succes!

11. #191 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    "deacort" = de acord (banuiesc).
    Da scuze greseala aceea ma bantuie ii ca un tic de care nu pot scapa (desi imi repet de fiecare data de o mie de ori sa nu o mai fac) .

Eu inteleg ca tu le faci si esti mandru de lucrarile personale,
    In cazul meu sunt mandru de cunostintele in photoshop pe care leam dobandit in urma lucrari la ele .

dar poti incerca si altceva decat "anime chicks" ca ne dor ochii .
    Pei a fost Trueno-ul ala odata... Ok umpic mai serios totusi, wallpaper-ele le fac doar pentru mine singurul motiv pentru care am postat vreodata in vreun loc a fost ca poate si altora le-ar placea sa le foloseasca, dar vazand ca nu este cazul in thread-ul creatii photoshop dupa cum sa si observat m-am oprit din postat.

Si sekhemet nu a vorbit urat cu tine, doar si-a exprimat parerea.
    Sunt moduri mai adecvate de ati exprima parerea, parerea mea, au fost avatar-uri de exemplu care nu miau placut dar am incercat sa raman obiectiv, iar in cazul celor nereusite am zis-o intr-un mod in care omul sa nu se simta jignit, sau prost fata de alegerea sa.

Iar ca artist ar trebuii sa te obisnuiesti sa respecti parerile oamenilor (unora le place, altora nu). Eu astept sa vad si alte realizari in Photoshop diferit genului "anime". Succes!
    Nu mam considerat niciodata artist doar atat ca ma stiu descurca in photoshop , iar in rest am explicat mai sus wallpaper-ele le fac pentru mine deci cu alte cuvinte ii normal sa fac ce-mi place nu ? .

12. #192 SP
    Member taz@'s Avatar
    Attached Images Attached Images 3.jpg

13. #193 SP
    Member Catallin's Avatar
    taz@ de ce nu-ti pui icoana la Media Server? Sau iti place tie mai stingher asa?
    Attached Images Attached Images desktop.jpg

14. #194 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Catallin, ce widget folosești pentru programele?

Că eu, după cum se vede aici am un folder unde mi-am pus toate...scurtăturile către progrămele...și le accesez de acolo. Și sincer să fiu...vreau o schimbare
    Attached Images Attached Images desktop.jpg

15. #195 SP
    Member Catallin's Avatar
    Uite acesta de aici Foarte folositor si customizabil de altfel.

Pai da, e mai usor de accesat in felul acesta. In plus poti sa-ti faci un folder cu stiu eu ce fisiere in el si cand dai click pe folder se deschide un flyout menu cu continutul folderului si accesezi instant. Ma rog, ii dai tu de cap

16. #196 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by Catallin View Post
    taz@ de ce nu-ti pui icoana la Media Server? Sau iti place tie mai stingher asa?
    Cred ca apare asa din cauza virusilor lol....multe din iconite apar asa cu alb si nu stiu de ce!

17. #197 SP
    Member SiCK's Avatar
    Win 7 x64 Build 71...something.
    Attached Images Attached Images sshot-3.png

18. #198 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    cum se numeste gadget-u de jos ? ai cumva un link sa-l iau si eu ? tks

19. #199 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Si ai vreun Skin aplicat? Deoarece butonul de Start e diferit.

Ai si un link pt el? Mersi.

20. #200 SP
    octomber.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 42 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast