In premiera (pentru mine) un desktop putin mai haotic, este din cauza ca m-am reapucat de oblivion, lucrand cu mod-uri si experimentand mi-a ajuns desktop-ul in halul aceasta, lenea asta ei ei, mult mai usor accesul la lucru de pe desktop
:
In premiera (pentru mine) un desktop putin mai haotic, este din cauza ca m-am reapucat de oblivion, lucrand cu mod-uri si experimentand mi-a ajuns desktop-ul in halul aceasta, lenea asta ei ei, mult mai usor accesul la lucru de pe desktop
:
Desi mi-am instalat de ceva vreme windows-ul numai acuma am terminat de pus la punct totul, wallpaper-ul este ceva la care am lucrat mai demult, l-am retusat putin totusi:
Imi pare rău,am uitat sa menţionez.Am folosit Rainmeter 2 (just google it) plus Omnimo 4.0 pe care il puteţi descărca de aici.Pe aceeaşi pagină găsiţi şi instrucţiunile de instalare. Baftă !![]()
Datorita a mai multor evenimente am fost nevoit sa reinstalez windows-ul, de data aceasta m-am gandit sa renunt la docks, windows 7 toolbar pare sa fie suficient de bine pus la punct ca sa poata indeplini toate sarcinile necesare, deasemenea cu ocazia asta am decis sa folosesc un wallpaper terminat recent:
Am schimbat in avand in vedere maratonul ce va urma, planuiesc sa vad filmul si toata seria nanoha din nou:
Rainmeter 2.1 + CLN
Stiu ca sunt cam aiurea asezate, dar eu m-am obisnuit cu ele si sunt foarte utile gadget-urile![]()
Am gasit un render cu Kotegawa Yui ce mi-a placut la nebunie si nu m-am putut abtine...
am avut unu cu dark souls inainte da am zis ca odata la o vreme mai trebuie si o schimbare...
By paunstefan in forum Sony PlayStation 4
By Strike105X in forum Android
By RonanN1 in forum Microsoft Xbox One
By naz in forum Jocuri PC
Bookmarks