Am upgradat desktop-ul pentru Craciun.
Desktop-ul meu de sarbatori (am lucrat ceva vreme la wallpaper dar mi se pare ca a iesit exact cum mi-am dorit si imaginat de la bun inceput, lucru ce se intampla rar, iar cum numa voi schimba textul din "Craciun Fericit!" in "An nou fericit" acesta este ultimul meu post in thread-ul acesta:
Stiu ca am zis ca numai postez pana la anul dar mi-am primit versiunea de @ES de betatest si sunt foarte multumit XD, @ES poate fi folosit pe post de inlocuitor de desktop, launcher sau doar ca media center/player, deasemenea ce se vede nu este produsul finit.
PS: da stiu am foarte multe jocuri PC instalate.
@ES - GraFX aici: @ES - GraFX 'Gray Moon' small status update gasesti ultimele noutati, din pacate este inca in development.
Nu-s mare fan Robotzi (sau cum se scrie), dar imi place wallpaper-ul.
LE: Nu se prea observa, dar in stanga e desktop-ul meu iar in dreapta e imaginea clean![]()
Tot eu
Am trecut pe Ubuntu 11.10 amd64 (64-bit).
Yo dawg we heard you like linux so we put a fedora in your ubuntu so you can linux while you linux![]()
nice & simple
va recomamd http://wallbase.cc/start/ pentru wallpaperuri foarte multe si la rezolutii mari
Cred ca aceasta este una din cele mai bune lucrari a mele, il am ca desktop de ceva vreme:
By paunstefan in forum Sony PlayStation 4
By Strike105X in forum Android
By RonanN1 in forum Microsoft Xbox One
By naz in forum Jocuri PC
Bookmarks