M-am intors la theme-ul Default (Windows 7 Aero). Programele de costumizare ptr 7 mai au umpic pana sunt bune de folosit zii de zii. Custom theme-ul plus transparenta completa a ferestrei incepeau sa afecteze performanta (nu drastic poate altcineva nici nu observa, nu ca m-as lauda dar imi cunosc calculatorul ca dosul palmei), plus ca transparenta pe un fundal alb (sau daca erau mai multe ferestre deschise) era destul de iritanta pentru ochi (numai intelegeai nimic) si dupa un timp obositoare indiferent de conditii, cred am luat si Blue screen de la ele lol (la inceput am crezut ca poate este de la driver-ul ati (nu ar fii fost prima data cand o dau in bara cu driverele) dar dupa ce am dezactivat theme-ul plus transparenta nu am mai avut nici o problema in the looong run cu Mass Effect 2).

), plus ca transparenta pe un fundal alb (sau daca erau mai multe ferestre deschise) era destul de iritanta pentru ochi (numai intelegeai nimic) si dupa un timp obositoare indiferent de conditii, cred am luat si Blue screen de la ele lol (la inceput am crezut ca poate este de la driver-ul ati (nu ar fii fost prima data cand o dau in bara cu driverele) dar dupa ce am dezactivat theme-ul plus transparenta nu am mai avut nici o problema in the looong run cu Mass Effect 2).

. niiice
. Mai ales aia cu Yoruichi
. Thx .
, cu placere ^^.

Bookmarks