Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 50

Thread: Revista LEVEL !

  1. #21 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    vad ca inca sunt foarte multi colegi forumisti care cumpara Level de foarte mult timp. Tin minte ca acu un an sau doi cei de la Level parca au facut o "afacere" cu cei de la NC Soft in care dadeau Guild Wars + celelalte expansion-uri la doar 15-25 de lei fiecare (nu mai tin minte pretul exact). Era super tare pentru ca erau niste carcase mult mai mari care ofereau si niste manuale super tari in care erau niste povestioare, istoria lumii si muuulte altele. Pe carcasa de la primul GW scria destul de mare: "Peste 1 milion de jucatori in lumea intreaga" (daca va improspateaza asta memoria).

    Intrebarea mea e: mai pot cumpara acele jocuri cu expansion-uri de undeva? sau erau pur si simplu niste jocuri oferite pt o luna anume din acel an? Daca mai pot cumpara atunci va rog sa imi dati si un link cu acele produse. Multumesc anticipat

    P.s. daca vreau sa cumpar numarul acela de luna trecuta care oferea Stalker, banuiesc ca mai sunt sanse sa il gasesc in unele chioscuri de reviste din Cluj (ca aici in oraselul meu ma indoiesc ca o sa gasesc numarul de luna asta...s-au dus vremurile in care toate chioscurile de reviste aveau zeci de exemplare de Level, Extreme PC, Pc games etc )

    L.e. Am gasit aici Announcements - Level CD/DVD o lista cu toate jocurile full oferite pana in Martie 2011 (din nu stiu ce cauza Guild Wars cu celelalte expansion-uri nu e pe lista). Au avut unele jocuri f bune . Au inceput in forta in 2002 cu Seven Kingdom, Heroes II, Robo Rumble etc. Vad ca ultimele numere aveau chestii chiar interesante. Maybe i should keep a eye open once in a while.
    Oferta aceea speciala a fost in August 2008 si puteai gasi revista + jocul Guild Wars la 40ron. Mai puteai sa strangi niste puncte ce veneau odata cu revista pentru o campanie numita '' Extindeti Cunostintele '' oferita de Chip, unde iti puteai achizitiona jocul fara sa platesti niciun ban dar trebuia sa strangi cam 1000 de puncte ( nu-mi mai aduc aminte exact ).

  2. #22 SP
    Junior Member Fragrance's Avatar
    Foarte tare revista si inca o duce destul de ok dupa atatia ani.Totusi, chiar suparat am fost atunci cand n-am mai gasit pagina cu ss-uri amuzante de la sfarsit, chiar la revista cu Torchlight, cred ca.
    Am fost destul de entuziasmat anu trecut cu Fallout 3(la promotie, joc retail+revista vreo 35 de lei ) , si parca mai am Velvet Assassin din 2010.
    Pe fiecare an cateva, incepand cu

  3. #23 SP
    Junior Member GDoG's Avatar
    Ar fi cineva interesat de colectia LEVEL de la primul numar din anul 1997 pana in 2006 (toate revistele au fost tinute in mint condition) ? Bineinteles cu toate discurile intacte (FULL&DEMO).

  4. #24 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    si level 2 e on AIR

    Nivelul2

  5. #25 SP
    Banned flavi_us's Avatar

    Unhappy

    Adio, dar rămân cu tine!
    În timp ce scriu aceste rânduri, soarta revistei LEVEL este incertă, poate chiar pecetluită. Foarte probabil, ediţia lunii Noiembrie 2013 a fost ultima pe care aţi avut plăcerea să puneţi mâna.
    La fel de bine, cum numai editura care o editează dispare (sau nu), sunt şanse ca ea să meargă mai departe, dar sub altă umbrelă, cu altă echipă. Ediţia Decembrie 2013 stă frumos într-un sertar, aşteptând să fie tiparită, iar apoi distribuită către cititorii ei fideli, ocazionali şi noi. Dar asta nu se va întâmpla niciodată, pentru că a trecut mult, mult prea mult timp...
    Ciudat. În condiţii normale, LEVEL ar fi o revistă cu un potenţial uriaş şi piaţă pe măsură, ce nu ar avea cum să meargă în pierdere, iar calculele de pe hârtie au demonstrat-o. Sistemul bolnav şi deciziile unor factori care nu ţin de redacţie, au lucrat însă împotriva noastră, împingându-ne către un punct de cotitură. De nişte ani buni încoace, s-a văzut că nu este prea tentant să intri într-o astfel de afacere, mai ales dacă nu ai puterea financiară şi conexiunile necesare evitării unor ţepe fatale, venite din partea „băieţilor deştepţi” care controlează distribuţia de presă la nivel de ţară. Şi atunci, cine să cumpere editura, să preia francizele şi să scoată din nou reviste?! De unde viziune? Oare chiar a există cineva interesat să preia frâiele 3DMC? Au existat negocierile cu un investitor strategic „cu spate”, aşa cum ni se spunea la un moment dat? Meh...
    Pentru noi, toate astea nu mai contează. Până la noi ordine, LEVEL rămâne cea mai longevivă revistă de gaming din România şi nimeni nu ne poate lua asta, iar „vinovaţi” pentru supravieţuirea ei nu suntem doar cei care am avut privilegiul să activăm în cadrul unei redacţii care ne-a fost ca o a doua casă, dar şi voi, cititorii ei. Am făcut ceea ce ne-a plăcut şi am făcut-o, nu de puţine ori, mai bine decât oricine.
    Drept urmare, chiar şi în absenţa unui LEVEL scris pe frunte, vă asigurăm că Marius Ghinea, cioLAN, Aidan, Radu Sorop, ncv şi KiMO au de gând să ducă legenda mai departe. Cât mai repede posibil, cu acelaşi conţinut de cea mai bună calitate şi nu neapărat pe hârtie colorată. Prin urmare, de acum înainte ne veţi găsi la NIVELUL2.RO, alături de noii noştrii colegi de la LAB501.
    JUMP TO THE NEXT LEVEL!
    Hai la NIVELUL2!
    Nivelul2
    www.nivelul2.lab501.ro
    KiMO
    Attached Images Attached Images level.jpg

  6. #26 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Guys, care e ultimul numar aparut? Decembrie, ianuarie?

  7. #27 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    decembrie am impresia. ultimul scris si editat dar care nu a aparut era cel cu AC4 pe coperta

  8. #28 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ai idee ce era pe coperta din decembrie?

  9. #29 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    aparent cea pe decembrie trebuia sa fie cu ac4
    cea pe noiembrie este cu ArkhamOrigins.

    am gasit un blog daca esti interesat

  10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din cate stiu eu cea din Noiembrie era cu Batman, iar cea din Decembrie este de fapt Decembrie-Ianuarie (cea cu AC4).
    Attached Images Attached Images level-decemberie-ianuarie.jpg level-noiembrie.jpg

  11. #31 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pe site-ul chip e indisponibil, fiind ultimul numar eram curios. Nu eram insa sigur ca ala e ultimul numar. Mi-am facut alerta, sa vedem daca mai apare vreodata in stoc inainte sa inchide si site-ul asta.

    Level DVD Noiembrie 2013 - Chip.ro Librarie

  12. #32 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Se intampla si la case mai mari:

  13. #33 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Deja vad ca nu prea mai tine treaba cu revistele de gaming, dar tinand cont ca deja toata lumea are ocazia sa citeasca un review pe net inainte sa apara revista dedicata jocului respectiv, era inevitabia decaderea asta.

  14. #34 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    It's alive!

    Precomandă Acum Primul Număr al Revistei NIVELUL 2! - NIVELUL2
    Ne-am întors. De fapt, dacă ne gândim mai bine, nu am lipsit niciodată. Am fost întotdeauna aproape de voi. Ne-aţi cunoscut şi citit în paginile revistei LEVEL, apoi am continuat împreună drumul în mediul online, unde ne-am remarcat din prima clipă, de la primul articol scris. E simplu: suntem şi vom rămâne singura echipă de profesionişti din presa românească de jocuri.

    Pentru a publica în continuare cele mai tari materiale, redacţia noastră şi-a întărit forţele: vechea gardă formată din Kimo, Marius Ghinea, cioLAN, ncv şi Aidan este completată de echipa hardware LAB501, alături de Cosmin Aioniţă şi Chester, a căror experienţă aduce un plus considerabil de valoare. Revista NIVELUL 2 a păstrat cele mai bune gene LEVEL, dar a evoluat, dezvoltându-şi propria imagine şi un stil modern, independent, dinamic. Fără doar şi poate, am reuşit împreună să aducem pe piaţă un produs premium — cea mai bună revistă autohtonă de gaming.

  15. #35 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    O veste foarte buna. Tin minte cand eram mic, ce mult imi placea sa citesc revista LEVEL . Nu mai tine minte exact, revista era lunara?

  16. #36 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ^^^da

  17. #37 SP
    Member felixanu's Avatar
    Se găsește și în magazine?

  18. #38 SP
    Banned Venom's Avatar
    Sunt sceptic. Cred ca e un fâs.

  19. #39 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu e, e chiar ok, cam cum era si inainte. Doar că e mult mai scumpă acum si e de inteles avand in vedere ca sunt pe cont propriu oamenii si nu au pe cineva in spate.

    Sent from my HTC One M8s using Tapatalk

  20. #40 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    de unde se poate lua revista din bucureati?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Abatia - revista banda desenata romaneasca By AzFaust in forum Carti si Comics
    Replies: 1 Last Post: 13-05-2015, 14:30
  2. Prima revista de tuning online din Romania By trickz in forum Auto & Moto
    Replies: 8 Last Post: 29-12-2010, 15:37
  3. Propunere revista By alalalt in forum Help Desk
    Replies: 4 Last Post: 04-12-2008, 20:54

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts