Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 32

Thread: Bani pe net

1. #1 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar

Bani pe net

A reusit cineva vreodata sa faca bani cu ajutorul internetului ? Si nu ma refer la cate 2, 3 centi ( asta am reusit si eu lol ), ci dolari intregi . Poate chiar destui incat sa-si cumpere un joc cu ei.

Singurele metode de care stiu eu sunt siturile gen Paid to Click, Paid to Surf, etc. si cele cu reclame ( AdSense, etc. ).

Daca ati reusit, impartasiti-ne si noua secretele ( daca nu sunt prea secrete ).

2. #2 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Photoshop , Html , Php , etc . Acum , ghici tu despre ce vorbesc.

3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Freelancer.com | Online Freelance Jobs | Employment | Design | Outsourcing | Programmers | Web Design | Freelancers

PhotoshopTalent.com si altii

Romanii faceau bani buni acolo pana au aparut indienii la 1/2 de pret (asta era acum cativa ani buni).

Mai era un site, a carui poveste era destul de incredibila. Mi-l aratase seful meu dar i-am scapat numele ca mi s-a parut teapa.
    Ideea era ca vindeai poze facute de tine (photoshop, fotografiate, etc.) la preturi care ajungeau pana la 12 dolari pe poza.
    Cand am vazut ca unii vindeau wallpaper-ul default de Windows usor modificat, si chiar aveau cumparatori cu 15 dolari mi s-a parut ca treaba pute si am sters site-ul din memorie rapid.

4. #4 SP
    Banned Mario's Avatar
    La MUNCAAAA acolo se fac cei mai multi bani.

5. #5 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Te-ai manifestat...pana la urma...ce liniste era...

http://www.lockerz.com/ mai e doar ca aici trebuie sa faci puncte, si cu punctele iti cumperi ce vrei.

6. #6 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Vrea cineva o invitatie pe lockerz?

7. #7 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Photoshop , Html , Php , etc . Acum , ghici tu despre ce vorbesc.
    un pic mai detaliat te rog , poate ne oferi si un site (cum a facut Khan ) . Ii destul de tarziu si eu nu am ghicit despre ce vorbeai

8. #8 SP
    Nu ma refer la chestii cu puncte, gen Lockerz, Prizee, whatever. Ci bani adevarati.

Apropo, USSJBogdan, hai sa nu transformam topicul asta intr-unul de cereri de invitatii pentru Lockerz, ok ?

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    La MUNCAAAA acolo se fac cei mai multi bani.
    La munca se fac bani mai putini pentru ca PLATESTI TAXE. Apreciem totusi ca-ti dai cu parerea. kk-thxbye

10. #10 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Hmmm...ai incercat sa vinzi pe deviantART: where ART meets application!... Khan, nu era acesta situl de care vorbeai?

11. #11 SP
    Nu nu, devianART e dintr-o clasa superioara. Eu vorbesc de o chestie cu imagini infecte lucrate foarte putin. O sa revin maine cu link.

12. #12 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    un pic mai detaliat te rog , poate ne oferi si un site (cum a facut Khan ) . Ii destul de tarziu si eu nu am ghicit despre ce vorbeai
    Web Design.

13. #13 SP
    A reusit careva sa faca bani cu programul de afiliati de pe Amazon ?

14. #14 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    A reusit careva sa faca bani cu programul de afiliati de pe Amazon ?
    Pastilutza si trickz au facut bani cu Mturk

15. #15 SP
    Meh. Nu-mi place Mturk. Mi se pare foarte prost organizat.

16. #16 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Try Neobux. It works for me.

17. #17 SP
    M-am plictisit de Paid 2 click, Paid 2 watch, Paid 2 surf... Vreau ceva cu valoare mai mare. Nu 0.0001$ pe click.

18. #18 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Vrei valoare mai mare, muncesti mai mult. Simplu. Stock photography, deviantart, te apuci de ceva practic si vinzi apoi...

Nu exista un site unde sa iti zica: uite... vrei sa dai un click aici plz? iti dam 100$ pe click!

19. #19 SP
    Ma refeream ca m-am saturat de siturile Paid 2, pentru ca toate iti dau asa putin, si ca vreau situri cu valoare mai mare adica inafara de astea. Stiu ca nu sunt care sa-ti dea 1$ pe click, d-apoi 100$.

20. #20 SP
    Junior Member cheafynelu's Avatar
    pasionat de fotografie?
    Incearca istockphoto

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast