Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 28 of 28

Thread: NeoBux

1. #21 SP
    Member Szergiu's Avatar
    am si eu cont pe neobux cu 70 de referali...
    fara investitii masive nu o sa ajungeti sa castigati mai nimic...
    m-am convins pe propria piele cum sta treaba...
    neobux e poate cel mai serios ptc...dar cand vine vorba de castig ...greu...
    o perioada ma ocupam de cont(faceam reciclari...etc)dar...abia am AVG-ul 1...
    am si un referal Golden...dar si ala da click uri cand vrea(imi e greu sa cred ca cineva a platit 90 de dolari pt gold si nu intra pe site sa isi dea clickurile(pierde si click urile referalilor)
    angellicus
    am citit si eu regulile celor de la neobux...si am gasit undeva ca ei pot sa inchida site-ul fara ca userii sa primeasca vreo despagubire(sau ceva de genul asta)....

2. #22 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    eu nu am bagat nimic.Am doar 6 rented si nici un directed refferal.O iau slow.In fiecare zi la munca asta fac.dau clickurile de rigoare.

Totusi vad pe la unii ca dau si cate 10 click-uri pe zi,CUM ?!?!?!?

Vad ca sunt cativa care scot cateva mii de dolari lunar.WOW.

3. #23 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Eu unul a iesit in pierdere cu Neobux. Din 10$ investiti am reusit sa scot doar 7.5$. Go me!

4. #24 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    eu o iau slow,nu bag nimic.

5. #25 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Am avut un cont din care am scos vreo 40 si ceva de $.

Acum m-am apucat iar. Vad ca treaba cu refii merge prost, abia daca mai dau click. Nu am scos mai nimic de pe urma lor. Plus ca au scos click de 0,001$ . In felul asta greu sa mai faci ceva.

6. #26 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Eu am renuntat.... 2 $ si ceva pe 10 referali din care doi au facut click-uri.

7. #27 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Deja multi renunta. A ajuns click-ul la 0,001$. Initial pe langa cele de 0,01$ mai erau si de 0,001$, acum sunt numai de 0,001$. Link-urile se incarca extrem de greu, timpul a crescut considerabil, unele din link-uri nu prea functioneaza decat dupa incercari repetate. Nu mai este rentabil absolut deloc. Cred ca or sa dispara daca nu intervin schimbari majore.

8. #28 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    sincer neobux iti ia o gramda de timp sa faci ceva

eu m-am inscris acum pe un site care pentru cont free faci 5 centi pe zi+ 1 cent pentru fiecare click de la referali directi
    pentru numai 2,50 dolari cumperi premium in loc de 5 ads primesti 40
    pentru 10 dolari primesti 50 ads
    pentru 30 dolari primesti 60 ads

pentru fiecare click daca cumperi pachet este de 4 centi
    pachet 1 -1.6 dolari zi
    pachet 2 - 2 dolari
    pachet 3 - 2.4 dolari

pentru ref direct sau rented ai 2 centi pe fiecare click dat dat de el
    daca ai ref care isi ia vre-un pachet primesti destul de pe urma lui

un ref costa 1 dolar

minim de scos 150 dolari

dovezi de scos gasiti pe propiul forum

Daca vreti facem ceva piramida, se inscrie de la mine o singura persoana dupa care da linku la urmatoru de aici
    ca sa nu credeti ca vin eu aici sa imi fac zeci de referali

astept PM de la prima persoana dupa care va da si el la altcineva de aici

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Bookmarks