Foarte ciudat requester-ul asta.
La mine nu a acceptat dar nici nu a dat reject.
Daca la status imi apare "Approved - Pending Payment" inseamna ca o sa primesc banii garantat? Sau se mai fac ceva verificari?
Am facut un hit de cate ori aveam voie si vreau sa stiu cand mai pot sa il fac iarasi?
There are no more available HITs in this group. See more HITs available to you below.
Eu la alea cate le-am facut am folosit un program de zoom, PhotoZoom Pro, care facea sa se vada cat de cat acceptabil. Inca astept rezultatul. Acum lucrez la https://www.mturk.com/mturk/preview?...D9CZGZ30ZDF0DZ
inca nu stiu. Am facut 5 dinastea si astept sa vad care e situatia . Aseara mi-au fost respinse 4 hit-uri la "how-to make video" si crede-ma nu am de gand sa imi stric mai tare ratia
. Incearca sa le faci cat mai serios posibil
. Asa sigur o sa le accepte . Da lasa ca o sa iti trimit rezultatele hit-ului de indata ce le primesc si eu
L.E. DevilBringer , sa stii ca poti face un hit in mai putinde 30 de sec daca esti atent. Ma rog , eu asa fac
![]()
Zice doar sa raspundem,deci nu trebuie sa fie neaparat corect.Please answer all the questions![]()
imi zice si mie cineva cum se face contul ala...la adresa ce pun?pun la misto?ceva din usa?...si la company name...
Bookmarks