Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 214 of 312 FirstFirst ... 114 164 204 212 213 214 215 216 224 264 ... LastLast
Results 4,261 to 4,280 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #4261 SP
    Junior Member nekalexys's Avatar

2. #4262 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Am prins 66. Mersi!

3. #4263 SP
    Member amidacos's Avatar

4. #4264 SP
    Member yyomax's Avatar
    https://www.mturk.com/mturk/preview?...canAccept=true

un hit de 10c....nu l-am facut...nu pare greu...

5. #4265 SP
    Member amidacos's Avatar
    Ma ajuta si pe mine cineva ? Am inceput si eu de curand si am facut un dolar Am vazut ca faceti mai de mai multe ori HIT-urile. Este posibil sa te baneze?

6. #4266 SP
    Member yyomax's Avatar
    depinde ...dak ai cont de romania nu cred....dak e de US s-ar putea....dar nu`s sigur......

alta e sa nu ai 2 conturi.....

si a treia poate sa te baneze si niste selleri ...sa faca reclamatie ca faci hit-urile de slaba calitate...

7. #4267 SP
    Member amidacos's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Am prins 66. Mersi!
    Deci sa inteleg ca ai facut HIT-ul de 66 de ori , sau cum? Sa imi dea si mie cineva id-ul de messenger , sa vorbim sa ma mai lamuresc si eu

8. #4268 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Ce vezi tu acolo e un grup de HIT-uri (gen la ce a dat yyomax mai devreme, scrie acolo intr-un colt HITs Available: 3371) . Deci in categoria aia sunt 3371 de HIT-uri la care trebuie sa faci aceeasi operatie, numai ca difera continutul (ca de exemplu alta poza).

9. #4269 SP
    Member yyomax's Avatar
    am dat comanda pe 15 ianuarie la adidasi...si azi i-am primit...in 5 zile ...

si pe amazon scria ca intre 1februarie-16 februarie ajung...

10. #4270 SP
    Banned devil night's Avatar
    yyomax hitul ala de 10 centi....... uploadezi orice imagini si le accepta?????

11. #4271 SP
    Member yyomax's Avatar
    eu asa fac...dak nu e buna imaginea ...nu te lasa ei...iti scrie ceva cu rosu

12. #4272 SP
    am facut acuma 100 de alea ...am cautat imaginea pe google ...poate le accepta

---------- Post added 20-01-2011 at 02:26 PM ----------

si mai o intrebare la tine yyomax....au fost azi-noapte hituri de la PRODUCT RNR??????

13. #4273 SP
    Member yyomax's Avatar
    da.... au fost ....ca am primit pe mail....dar eu nu stau noaptea sa fac hit-uri

14. #4274 SP
    Quote Originally Posted by yyomax View Post
    da.... au fost ....ca am primit pe mail....dar eu nu stau noaptea sa fac hit-uri
    si astea product rnr cu cat sunt platite?????

15. #4275 SP
    Am prins si eu de la Classify It 168 de bucati, dar nu inteleg de ce sunt asa de cautate. Cele care au mers si in ro erau cu 0.03 bucata. Intr-adevar sunt rapide, dar fac 3-4 surveyuri si scot aceiasi bani si in mult mai putin timp.

Off topic: product RnR??????????????????????????????????????????????? ???????
    (sry couldn't resist )

16. #4276 SP
    Member yyomax's Avatar
    swingshot...plateste la survey???nu respinge deloc??? la survey doar un hit poti face...la classify it mai multe

17. #4277 SP
    Member amidacos's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Ce vezi tu acolo e un grup de HIT-uri (gen la ce a dat yyomax mai devreme, scrie acolo intr-un colt HITs Available: 3371) . Deci in categoria aia sunt 3371 de HIT-uri la care trebuie sa faci aceeasi operatie, numai ca difera continutul (ca de exemplu alta poza).
    Aha , multumesc , m-am lamurit

---------- Post added 20-01-2011 at 08:51 PM ----------

Enter address from an image to a web form
    Cautati , sunt foarte usoare , faci in 20 sec. una.

18. #4278 SP
    Junior Member Hiperjet's Avatar
    Quote Originally Posted by yyomax View Post
    swingshot...plateste la survey???nu respinge deloc??? la survey doar un hit poti face...la classify it mai multe
    Da, in general platesc dupa cateva zile. Depinde de la cine faci... E adevarat ca nu poti face dacat un singur hit, insa apar destul de des si nu dureaza mult sa faci 2 usd. Si ca regula generala, folositi Turkopticon ca sa nu luati tzepe de la requesteri neseriosi.

19. #4279 SP
    Exact asta vroiam sa zic, am Turkopticon instalat, si fac survey numai de la cei cu reviews pozitiv. Ieri chiar am prins un survey de 4 dolari care s-a platit, pt 10 minute de munca. Intr-adevar nu sunt asa dese, dar pentru mine e mai bine decat alternativa de sprint sa fac 100-200 de hits pt 3 dolari.

20. #4280 SP
    Member yyomax's Avatar
    fiecare cum poate...decat sa stai degeaba mai bine faci un hit...nu stii cand se aduna $

https://www.mturk.com/mturk/preview?...MTQF3QS7C1W589

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 214 of 312 FirstFirst ... 114 164 204 212 213 214 215 216 224 264 ... LastLast