s-a enervat pastilutza in sfarsit![]()
ar fi trebuit sa te obisnuiesti cu asta pastila..e ceva normal sa fie un pic de incompetenta,,,da un sfat util sau ignora..cel mai simplu...asa nu mai faci peri albi de la nervi...sau de la minimale ,eforii...substante...
![]()
Hahahahaha,lebada neagra)))Ai vazut ce inseamna party in Braila
)))...
Am promis ca o sa fac un FAQ dar nu am avut timp....o sa il fac si atunci sa mai prind pe cnv ca pune intrebari aiurea...ar fi trebuit sa te obisnuiesti cu asta pastila..e ceva normal sa fie un pic de incompetenta,,,da un sfat util sau ignora..cel mai simplu...asa nu mai faci peri albi de la nervi...sau de la minimale ,eforii...substante...
![]()
Eu am luat ban pe vreo 5 conturi toate de US.Cu primul cont am facut aprox 100$,asta era vara trecuta aprox.Atunci se bagau Produniverse,acum bate vantul!Acum mi-am facut cont de RO,date diferite de ale mele.Sper sa nu iau ban si pe asta
---------- Post added 28-02-2011 at 06:23 PM ----------
Mi se pare ca s-a cam golit in ultima vreme Mturk de hituri "facatoare" de bani![]()
o sa vina cand nu o sa fim la calc
---------- Post added 28-02-2011 at 06:44 PM ----------
incep sa plateasca astea de la classify it....dak la plateste acum nu trebuie sa si bage o serie ?![]()
bagati repede ca-s usoare https://www.mturk.com/mturk/preview?...APBQ161EV8C79S
edit: Cred ca am primit 76 de centi bonus de la Oscar SmithAm facut 10 HITuri de cate 2 centi acum vreo jumate de ora si mi le-a aprobat deja, iar pe azi imi arata ca am 96 de centi. Am mai facut si in trecut de la el.
Pana acum am facut mai mult din bonusuri decat din plati
si ti se pare mult? luand in considerare ca un HIT la el e 2 centi...da!
pt cei care ati dat comanda de la beach camera.....vi l-a trimis prin FedEx si ati platit 24TVa din pretul produsului+SHipping????
eu la produsul asta Amazon.com: SanDisk Sansa Clip+ 8 GB MP3 Player (Black): Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31%2BksxnJ5ML.@@AMEPARAM@@31%2BksxnJ5ML
trrebuie sa platesc 70 lei TVA....ca m-a sunat azi...
eu cred ca trebuia sa taxez doar pretul produsului....
ce ti-am zis acum cateva zile?sa il comanzi standard!!!!!!!!! platesti de te sparge...e foarte absurd din punctul meu de vedere dar cica asa se plateste peste tot...tva pe produs+shipping & handling...citeste mai atent data viitoare
---------- Post added 01-03-2011 at 05:07 PM ----------
sau cel putin fedex taxeaza asa cum trebuie...la dhl sau ups nu taxeaza tva pe ship+produs...si uneori mai scapi...ehh lasa ca omul din greseli invata![]()
dar eu am dat standard ...nu expedited.......
imi arata si pe amazon....la orders..... Shipping Speed: Standard Shipping
el singur mia dat expedited......fara sa-mi zica....
nu pot sa-i returnez pachetul si sa-mi inapoieze banii de pe amazon????
ca sa inapoiezi tre sa il ridici si sa il trimiti tu ...atunci iti vei primi cei 75% din valoarea produsului...trimite-le mail...injura-i bine...lasa feedback naspa si o plangere mica la amazon...cam asta e tot ce poti face...daca tot ti-a ajuns ridica-l ca o sa iti para rau...asa am facut cu o comanda...si am pierdut vreo 100$ degeaba
Bookmarks