Auziti,daca de exemplu vreau sa cumpar ceva de pe amazon.com si mai vreau sa completez pot completa cu bani de pe cardul meu romanesc?
Auziti,daca de exemplu vreau sa cumpar ceva de pe amazon.com si mai vreau sa completez pot completa cu bani de pe cardul meu romanesc?
Classify this advertiser: https://www.mturk.com/mturk/preview?...SJBO6L92HKK01N, 11k HITs.
maio, uite selleri.
Amazon.com: SplitReason: Clothing
Amazon.com: Rockabilia: Clothing
Daca este sub 50 nu isi mai reface nimic.In maxim 2 zile o sa primeasca ban.
@Ronan: LOL
---------- Post added 26-03-2010 at 03:18 PM ----------
Acum mi'a ajuns si Gta:Chinatown Wars(NDS).
A facut cineva HIT-uri din categoria Parlez challenge for french, de la Babel Paradox? Mi se par foarte usoare pentru $0.02, doar ca nu as vrea sa imi stric ratia![]()
Is this a web page? Easily decide if the image is a webpage.
https://www.mturk.com/mturk/preview?...Z62YKZSMY7JXH0
Spor.
LE: Daca vreti sa le faceti un pic mai repede instalati Fire Gestures(add-on pt firefox) si puteti inchide taburile mai rapid(Tineti apasat click dreapta si desenati un L cu mouse-ul).
E hai ca e chiar culmea. M-au sunat astia de la Fedex azi dimineata si cica "va trebui sa platiti o taxa din cauza la vama de 76 ron".
Parca nu trebuia sa platesti TVA cand ti-l trimite prin Fedex !
azi a venit produsul prin fedex, nu trebuiau sa ma sune inainte sa vina cu pachetul ?dormeam cand au venit ei ........
ceva hituri ?
Mie mi-au dat block...daca fac alt cont de exemplu,pot trimite ca gift card de pe amazon pe contu meu de amazon?
Luigi
nu platesti taxe prin fedex daca I ai amintit sellerului sa puna o valoare Mai mica
altfel platesti taxe vamale si TVA
app. De pachete mi au venit ramii patru gb
Mai trebuie sa IMi vina un hdd care vine prin usps priority
se poate verifica pe site ul lor pe unde este pachetul
au zis ca nu pot schimba valoarea din 80 in una Mai mica ....acum sper sa nu socoteasca si CEO 60$ pt transp...
Ramii mi I a adus acasa postasu cu valoare Pusa la vrajeala 12.35$![]()
By SkeedzGamesHD in forum Offtopic
By RonanN1 in forum Help Desk
Bookmarks