Le-ati pus tot anapoda ca si inainte ?
STFU!!!
---------- Post added 08-04-2010 at 09:08 PM ----------
Nu vreau sa va mai prind ca incurajati pe acest thread munca necinstita.O sa ii dau si lui Monky un PM sa il rog sa faca o regula pentru aceste subiecte legate de fraudare.Tineti pentru voi daca stiti dar nu ii mai invatati si pe astia noi.Nu uitati cum a reactionat requesterul ultima data.
Nu mai aud pe forum decat de fraudari,cum sa il tragi pe requesterul X in teapa si chestii de genul.Am reusit sa strang pe acest Thread toti nemancatii.
Nu imi sariti in cap ca stiti la cine ma refer.Toti nemancatii care intreaba in fiecare zi "Se pot face la nimereala?"
Fun 10-second quiz about favorite celebrities! Only 4 questions!Daca il fac de mai multe ori risc sa iau ban sau doar sa ma blocheze de la hit?
Eu n-am intrebat ca sa fac. DaCA CAuti gasesti hit-uri de peste 1$ scurte care mi se par mai bune. Eram doar curios. Si stiu ca ma consideri intrus aici da' termin cu bacu si ma bag in clubu ps3 ca sa fim amici
Si on: A primit careva accepta la Camera Purchase Information ? Ms.
Dudel
cam toti requesterii accepta hiturile daca vede ca te implici cat de Putin
daca vede ca incerci sa il pacalesti...stii tu
incercati sa faceti hiturile macar cu un minim de interes...nu doar la misto
ca mai degraba sau Mai tarziu o sa avem cu toti de suferit pentru ca acel requester ori nu Mai baga hituri deloc ori le face ma grele
nu fiti nemancati vb Lu pastilutza
nu acuz pe nimeni
220$ si am reusit sa prajesc acumulatorul.Trebuie sa ma duc la un electrician sa lipeasca firere care s'au ars.
https://www.mturk.com/mturk/preview?...1EQHLRRLKR2094 HIT pus de o romanca.
Classic Video Games Online @ Amazon.com:
Un magazin de jocuri video cu transport si preturi foarte bune.
EDIT:
http://www.amazon.com/gp/browse.html...=AM1S0431VY9LL
Inca un user cu transport de 15$ si jocuri foarte bune.
Your request was not completed successfully.
This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk team.
Nu am intrat de o luna pe cont si acum primesc asta... BAN?
Bookmarks